RO Study
👤
Davidcelgamer
Davidcelgamer
02-10-2021
Matematică
a fost răspuns
rezolvati doar b!! !!
Răspuns :
Mynameissasuke
Mynameissasuke
02-10-2021
Răspuns:
F:1
G:4 5 6 2 3
H: 4 2 5 6 sau 5 6 3
I: 1 4 5 sau 4 2 5 6 sau 5 6 3
J:5
K:4 2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
ТетеSe Consideră Mulțimile A= {1,3} Şi B = {2,5}.a Determinați Produsele Carteziene AxB Și BxA.b Determinați Produsele Carteziene Ax A Şi BxB.c Determinați Card
Ema, Amalia, Maria Și Rebeca Au Economisit Împreună 996 Lei Pentru A Cumpăra O Tabletă. Ema, Amalia Și Maria Au Economisit 588 Lei: Amalia Maria Și Rebeca Au Îm
Rezumat La Cartea Bunica
(URGENT DAU COROANĂ) Se Consideră Triunghiul ABC Isoscel Cu Baza BC, Astfel Încât AB=12cm Și Perimetrul Triunghiului ABC=30cm, Pe Laturile AB Și AC Se Construie
Buna Am Nevoie De Ajutor La Cateva Probleme De Aici ,va Rog Faceti Cate Puteti! Multumesc! DAU COROANA
8. Precizează, În Două-trei Enunțuri, Tipul De Narator Identificat In Fragmentul De Mai Joreferire La O Secvență Relevantǎ:,, Chiar Dacă Şcoala Beecheer Se Află
Descrieți Un Peisaj De Vara 10-15 Rânduri Subliniati 5 Verbe ,5substantive, 5 Adjective Vă Rog Mă Puteți Ajuta
Idetifica Constructiile Conditionale Din Ennunturile Tale ,,apoi Mentioneaza Ppentru Fiecare Termenul Regent Si Partea De Vorbire Prin Care Se Exprima
(URGENT DAU COROANĂ) Se Consideră Triunghiul ABC Isoscel Cu Baza BC, Astfel Încât AB=12cm Și Perimetrul Triunghiului ABC=30cm, Pe Laturile AB Și AC Se Construie
Buna! Mi-ați Putea Spune Mai Multe Detalii Despre Liceul Iulia Hasdeu Și Jean Monnet? Mă Interesează Profilul Stiinte Ale Naturii. Mulțumesc!