RO Study
👤
Raresprundeanu11
Raresprundeanu11
02-10-2021
Matematică
a fost răspuns
e f g si h va rog repede
Răspuns :
Cotarucristi98
Cotarucristi98
08-10-2021
Răspuns:
Cel mai ușor descarca aplicatia photomsth si o sa fiba ușor sa calculezi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Concluzii Despre Transpiratia Si Respiratia La Plante. Va Rog !!!
DAU CORONITA: AM MAI MULTE EXERCITII PE BAZA TEXTULUI SUPORT: Textul Citat: "Pe-nserate, Dupa O Zi Foarte Calduroasa, Astept Intr-o Statie Mica, De Pe Linia Bra
Explicati Ce Este Gresit În Enunturile Următoare: Am Rezolvat Ambele Doua Probleme Va Castiga Un Procent De 10 La Suta Din Vanari Jumate Din Prietenii Mei A Ve
Care Este Cea Mai Mare Tara Din Lume?care Este Cea Mai Populata Tara Din AMERICA DE NORD?
Recunoasteti Componentele Unei Flori Si Coreleaza Notiunea: a.1-sepale Care Formeaza Corola; b.2-stamine Formate Din Stilament Si Stigmat; c.4-stimatul Care Int
Compunere Naratiune În Care Sa Prezinți Un Film Pe Care L-ai Vizionat. Compunere Descriere În Care Sa Realizezi Portretul Unui Om De Cultura.
Rezolva Ecuatia 0,4orix=0,75
Determinati Panta Dreptei Care Trece Prin Punctele A(-2,1) Si B(5,10)
Rezolva Prin Metoda Grafica( Cu Segmente) Problema: Maria Si Carmen Au 30 De Baloane. Cate Baloane Are Fiecare, Daca Maria Are Cu 10 Baloane Mai Mult Decat Carm
Va Rog Frumos Ajutati-ma Sa Inteleg Ce Inseamna Unrapoort De Coordoanre Intre Doua Propoziti Ex Sa Imi Dau Seama Cum Sa Fac La O Secventa Sa O Explic Virgula