RO Study
👤
Anonim
Anonim
02-10-2021
Limba română
a fost răspuns
va rog ajutatima e urgent
Răspuns :
Irinaandreea01
Irinaandreea01
02-10-2021
Răspuns:
Solid
Robust
Viguros
Explicație:
Astea le bifezi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
TEST LA CULTURA SPECIILOR LEMNOASE FORESTIERE CLASA XIII SERAL 1. Organizarea Suprafeței Terenului Unei Pepiniere Forestiere Calculul Suprafeței Pepinierei Se F
Opera …. De Compozitorul George Enescu Libretul Inspirat Din Miturile … Antice
Compara Poezia Harta Cu Poezia Lacul De Mihai Eminescu Ce Observi Referitor La Muzicalitatea Celor Două Texte
In Figura De Mai Jos, Punctele A, B, C, D Sunt Coliniare În Această Ordine, Astfel Încât Segmentele AB Şi CD Au Aceaşi Lungime, BC = 3 Cm Şi CD = 5 Cm.
42. Determinați Toate Numerele Naturale Care, Împărțite La 10, Dau Câtul Egal Cu Restul. Daauu Coorooaannăă Si 100 Puuncctee
7. Punctul M Aparține Segmentului [AB]. AB=26,4 Cm. Aflați Lungimile Seg- Mentelor [AM] Și [MB] În Cazul Cind: A) AM =- AB; B) AM == =AB; C) 3 AB; C) BM=AB; D)
1. Plasează, În Spațiul Rezervat, Un Termen Din Paranteză Care Se Potriveste A. Logic Enunțului. (emiţătorul, Contextul, Situația De Comunicare, Receptorul) B)
AP 6. Transcrie, Din Text, Patru Adjective.7. Transformă Adjectivele De La Exercițiul Anterior În Verbe.
Opere Dramatice (si Valorile Culturale/morale) Potrivite Pentru Exercitiul 9 Va Rog
Derivata F(x)=1/x+1 +x/x+4