RO Study
👤
Anonim
Anonim
30-09-2021
Studii sociale
a fost răspuns
De unde vin stereotipurile
Răspuns :
Aditaadrian164
Aditaadrian164
30-09-2021
Răspuns:
din organisme microscopice
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Din Suma Nr 235 Si 548 Scade Catul Nr 100 Si 10
Laturile Triunghiului ABC Au Lungimile AB=13cm , BC=14cm, AC=15cm.Fie AD Inaltimea Din A Si Notam AD=h BD=x a) Demonstrati Ca169-x^2=225-(14-x)^2 b) Calculati
Suma A Doua Numere Este 132. Impartind Suma Numerelor La Diferenta Lor, Se Obține Catul 5 Si Restul 12. Care Sunt Numerele? -Indicatie: Se Afla Întâi Diferenta
Imi Trebuie Drumul Lemnului Din Padure Pana Este Transformat In Scau. In Ce Se Mai Transforma Pana Se Realizeaza Scaunul. Va Rog Frumos!
Raportul A Doua Numere Este 2 / 3, Iar Diferenta Lor Este 15. Aflati Numerele.
Un Telefon Costa 300 Lei Se Scumpeste Cu 10%.Calculati Noul Pret Al Telefonului.
Bunaa! Imi Spuneti Ce Inseamna Knives? Va Roooog Frumoos Sa Ma Ajutati. Multmesc Anticipat. trebuie Sa Stiu Ca Maine Dau Test La Engleza ;)
Scrieti Un Dialog De Maxim 8 Replici Intre Greiere Si Furnica.Trebuie Folosit: -un Substantiv In Vocativ -un Substantiv In Genitiv -un Substantiv In Dativ -un S
Cum Aflu Inaltimile Unui Triunghi Stiind Ca Aria Are 24 Cm Patrati Si AB Este Egal Cu 6 Cm BC Este Egal Cu 8 Cmiar AC Este Egal Cu 10 Cm
Un Cub Cu Latura De 10cm Este Realizat Din Lemn Cu Densitatea De 0,5g/cm3.Sa Se Afle Volumul Si Masa Corpului.