RO Study
👤
Liliana9595
Liliana9595
12-05-2015
Matematică
a fost răspuns
Calculati:1,296×1,006
Răspuns :
Аноним
Аноним
12-05-2015
1,296 x 1,006=1,303
-----------
Answer Link
Ramona1001
Ramona1001
12-05-2015
Raspunsul este 1303776
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Un Desen In Caietul Special De Geografie,si Trbuie Sa Explic Legaturile Dintre Componentele Hidrosferei.Am Pus Si Desenul Mai Jos,trebuie Sa Explic Legaturil
Puteti Sa Imi Spuneti Pers La Pronumele Pers De Politete D-ta
Intr-o Gospodarie Privata Sunt Gaste Si Oi ,total 43 De Capete Si 124 De Picioare. Cate Gaste Si Oi Erau In Gospodariesa 'Sa Se Rezolve Problema Folosind Altfel
Doua Culmi Muntoase Din America De Sud.
Un Camion Parcurge 250 Km In 5 Ore. Cati Kilometri Parcurge Dupa 7 Ore De Mers?
1)Un Gradinar Face 80 Pasi Pe Minut Si Are Nevoie De 4 Minute Si 30 Secunde pt. A Parcurge Diagonala Gradinii, Care Are Forma Unui Patrtat.Aflati Lungimea Latu
Ce Functie Sintactica Au Substantivele Precedate De Propozitia De ? Casa era De Lemn.Aceasta Este O Scrisoare De Dragoste.Eram Convins De Nedreptatea Pe Care T
Transformati Constructiile Pasive De Mai Jos In Constructii Active Si Aratati Ce Parti De Propozotie Devin Subiectul Si Complementul De Agent :-Macheta A Fost F
Suma A Doua Nr Este De 17.daca Maresc Primul Nr De 4 Ori,iar Pe al Doilea Il Micsorez De 4 Ori Obtinem Nr Egale.care Sunt Cele 2 Nr?
Ajutatima Ce Trebuie Sa Fac Aici Sunt In Clasa A 4 Si Fac Fraceza : mets Les Verbes:au Pluriel,au Passe Compose .aici E