RO Study
👤
Grecuanatolii
Grecuanatolii
12-05-2015
Limba română
a fost răspuns
o poiezie hazlie la alegere
Răspuns :
DANIELA284
DANIELA284
12-05-2015
M-am dus la bucatarie
Si-am dat jos o farfurie
Cind ma uit mai binisor
A cazut drept pe picior.
Bine ca nu s-a stricat
Farfuria am salvat.
Cum iti pare?Cred ca te-am ajutat.:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Compunere In Care Sa Povestesti O Intamplare Petrecuta In Timpul Unei Calatori Cu Trenul
Scrie Care Litere Si Sunete Au Următoarele Cuvinte: 1. Ceartă 2. Celebru 3. Chin 4. Cruce 5. Chem 6. Cină 7. Chitară 8. Chirurg 9. Chirurgi URGENT ! ! ! 30 PUN
Scrie Patru Comunicări În Care Verbul A Întinde Să Aibă Sensuri Diferite .dau Coroană !!!!
Trei Robinete Si 7 Pompe Umplu Un Bazin Cu Capacitatea De 71 Hl Intr-o Oara. Trei Robinete Si 3 Pompe Umplu Un Bazin Cu Capacitatea De 39 Hl Intr-o Ora. Aflati
1_Constuieste Prop Cu Omografele:vesela,mobila,haina,copii. 2)indica Antonimele Pt Cuv:Hotarat,sociabil,elastic,a Strica,modest,risipitor,prieten,esec,fericit V
Calculeaza 2 La Puterea 2 + 3 La Puterea 2+ 5 La Puterea2 +(2017 La Puterea2) Totul La Puterea0
Fie Unghiurile O1;O2; O3 Si O4 Patru Unghiuri In Jurul PunctuluiO .Daca M( UnghiulO2)= 3m( UngiulO1)-13 Grade, M( UnghiulO3)= M( UnghiulO2)+3 Grade Si M( Unghiu
Pentru 15 Kg De Zahar S-a Platit 600 Lei.Cat Vor Costa 20 Kg De Zahar?Va Rog Ajutati-ma Urgent!
Am Si Eun Nevoie De Cateva Trasaturi Dea Lui Nica
Se Trateaza O Solutie De Sulfat De Cupru Cu 22.4g Solutie De Hidroxid De Potasiu De Concentratie 10%determinati Numarul De Moli Si Masa De Hidroxid De Cuprh