RO Study
👤
Stelian2001
Stelian2001
28-09-2021
Matematică
a fost răspuns
modulul lui x + 3 mai mic sau egal cu 2
Răspuns :
Alexia12112
Alexia12112
28-09-2021
Explicație pas cu pas:
sper ca te-am ajutat. o zi buna
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Efectuati Calculele (3 Supra Radical Din 3 + 6 Supra Radical Din 12 -60 Supra Radical Din 48) X 30 Supra 2 Radical Din 75
Trei Muncitori,pentru O Lucrare Efectuata,primesc Impreuna 18555 Lei.Al Treilea Muncitor Primeste Cu 2315 Lei Mai Mult Decat Primul,iar El Impreuna Cu Al Doilea
Alcatuiti Un Dialog Imaginar La Tema "Adio Scoala" Dialogul Va Reprezenta Un Schimb De Retlici Dintre Tine Si Scoala. Evita Formulele De Salut Redati Sentimente
Redeacteaza O Cocmunperede 150-350 De Cuvinte O Intamplare Imaginara In Care Ei Parte Imediat Dupa Ce Ai Luat Decizia De A Explora Planeta Marte
Intra In Pielea Personajului Unui Text Literar Studiat Recent.Adreseazai O Scrisoare Autorului Acestui Text,din Partea Personajului.va Roog Imi Trebuie Pe Miine
Imi Scrieti Va Rog 5 Titluri De Schite De I.L.Caragiale Inafara De Bubico Si D-l Goe?
Pentru Care Elementele Valoarea Vsleantei Nu Coincide Cu Numarul Grupei:a)F;b)S;c)O;d)Na;e)C?Va Rog?
Fill In The Gaps With The Right Form Of The Verb In The Perfect Or Perfect Progressive Tenses Either Active Or Passive: a) When I Arrived At The Party, Tom (to
Dau Coroana!!!!!si 35 De Puncte La Parterul Unei Cladiri,barometrul Indica 760mm Ai Coloanei De Hg , Iar Pe Acoperis, 758mm Ai Coloanei DeHg. Determine Inaltim
Știind Ca A×b×c=600000 Si Ca C>a De 6×10 Ori, Ce Valori Pot Avea A B Și C? Oferă Doua Trei Exemple