RO Study
👤
Adelinfolticica
Adelinfolticica
28-09-2021
Ed. tehnologică
a fost răspuns
caracterizează un produs
Răspuns :
Sue23
Sue23
28-09-2021
I sticla poate fi mai mare sau mai mică ;)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. În Figura Alăturată, AM Este Mediatoarea Segmentului BC, AM BC = {T}, AC || MB, *CAT = 40°. Atunci Măsura Unghiului TBM Este De: A) 40° B) 50° C) 60° D) 45°
Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Impartit Pe Rand La Nr 42,48,56 Dă De Fiecare Dată Restul 15 Iar Câtul Un Nr Natural Nenul
Care E Anul Apariției Cărții Sobieski Și Romanii?
Adauga Cel Mai Mic Numar Par De O Cifra Suma Numerelor 50 Si 21
3.Determinati Numerele Abc Cu Linie De Asupra ,cu Cifre Nenule,stiind Ca Abc Cu Bara De Asupra+bca Cu Bara De Asupra+cab Cu Bara De Asupra=444
Țevile P Și Q Pot Umple Un Rezervor În 12 Minute Și Respectiv 16 Minute. Ambele Sunt Menținute Deschise Timp De X Min Și Apoi Q Este Închis Și P Umple Restul Re
Ajutați-mă Va Tog Mult
2 Explică Formarea Cuvintelor Din Seria De Mai Jos, Extrase Din Textul Dat.a Reaminti Frumusețe Avorbi Întotdeauna Niciunul Fiecare De Pe Nenumarateneincredereg
Determinati Valotile Ale Lui X Pentru Care:a)x-1|x+5b)x-2|3x+8c)x+1|3x+11d)2x-1|4x-15e)2x+1|16x+18f)2x+3|7x+15
Aflați Numerele Naturale Care Împărțite La 9 Dau Câtul Și Restul Două mumere Naturale Consecutive (câtul Mai Mic Decât Restul). Va Rog Ajutati Ma