RO Study
👤
ButyRaffy
ButyRaffy
28-09-2021
Limba română
a fost răspuns
Personajele
Text: Prepelita si puii ei
Răspuns :
Jessicaionica1
Jessicaionica1
28-09-2021
Prepelița
puii săi
vânătorul
câinele
(presupun)
Answer Link
Nelumoldoveanu659
Nelumoldoveanu659
28-09-2021
Răspuns:
prepeliță
puii ei
vânătorul
câinele
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Da Textul:Am 15 Ani. Scriu Un Jurnal Si Un Roman. Imit Literatura. Copii Stilistice Dupa Autori De Mana A Doua. N-am Nimic Al Meu. Sunt Acolo "expresii Frumo
Explica In 3-5 Randuri Tema Comuna Celor Doua Texte (tema Comuna Este Legata De Marea Moarta).
Eşti Mecanicul Trenului care Aduce Copii In Tabara. Trenul Are 7 Vagoane. In Fiecare Vagon Sunt Cate 10 Compartimente Şi In Fiecare Compartiment Sunt Cate 8 Loc
Valoarea Morfologica Si Cazul cuvintelor Subliniate Din Enunturile Urmatoare: Cartea acestui Copil Este Mare. Cartea acestuia A Fost Rasfoita De Toti. Le-am Da
Avand Cate 2000 Lei ,anca Si Irina Au Plecat Dupa Cumparaturi.afla Cati Lei Au Cheltuit Fiecare Daca Resturile Sunt Respectiv Nr Consecutive Care Valoreaza La U
Scrie 3 Termeni Din Familia Lexicala A Cuvintelor Porunca Si A Veni
Determinati Numerele De Forma Abc Stiinca Abc0 +2abc+ 1abc=4476
Motivati Scrierea Cu Doi De I A Cuvantului Rosii.
1.A)suma A Trei Numere Naturale Consecutive Pare Este 252.Determinati Numerele. B)suma A Cinci Numere Consecutive Este 75.Determinati Numerele. C)suma A Patru N
De Exemplu Am x(la A-2-a)+1.Impun Conditii De Existenta Si Imi Da Radacinile 1 Si -1.La Capete Pun - Infinit Si Plus Infinit.Dar Nu Stiu De Unde Vin Semnele