RO Study
👤
Anonim
Anonim
28-09-2021
Biologie
a fost răspuns
va rog sa ma ajutati urgent
ex 5 a. b.
Răspuns :
Loooooori
Loooooori
28-09-2021
Răspuns:
bune scrie-mi pe conturul llrs184
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alege Bazele Care Se Descompun La Ancalzire: NaOH,Cu(OH)2, Ca(OH)2, Fe(OH)2 ,Al(OH)3 ,KOH, Zn(OH).Scrie Ecuatiile Reactiilor De Descompunere Va Rog!!
Numeste Personajele Care Iau Parte La Actiune . De I.L. Caragiale , Arendasul Roman.
Care Sunt Cele 7 Coline Pe Care S-a Stabilit Roma?
Daca In Triunghiul Abc Oarecare , E Apartine Ab Si F Apartine Ac Astfel Incat AE=10cm Si BE=8CM , IAR Af=15cm Si CF =12 Cm , Atunci Dreptele Ef Si Bc Sunt ..
O Poezie Cu Cu Tema " Veselie" ... Va Mulțumesc Din Nou Pt Compuneri Făcute! :) Mi-au Plăcut Mult .
Imi Puteti Scoate Verbele La Prezent Perfect Va Rog :)
Ajutatima Va Rog 8012 Impartit La 15 Cat Face Si Mai Calculati Si 4450 Impartit La 9 Ma Ajutati Va Rog Urgent Si Sa Mi Le Puneti Una Sub Alta Casa Vad Cul Lea
Aflati Un Numar Daca Acesta Micsorat Cu 2/5 Din E Este Cu 0,(3) Mai Mic Decat 5,(3)
Pentru Trei Ciocolate, Natalia Plătește 18 Lei. Cinci Ciocolate De Același Fel Costa: a)6 Lei, B)18 Lei, C)30 Lei, D)36 Lei.
La O Serbare S-au Inaltat 11 Baloane: 9 Galbene, Rosii De 2 Ori Mai Multe, Iar Albastre De 3 Ori Mai Multe Decat Galbene Si Rossi, Impreuna. Cate Baloane S-au I