RO Study
👤
Mandacheion34
Mandacheion34
28-09-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog dau coroana este urgent
Răspuns :
Xyobij
Xyobij
28-09-2021
a) MOP=85 grade 47 secunde
b) MOP=98 grade 74 secunde
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
SUMA A DOI TERMENI ESTE 932.DACA DIN PRIMUL TERMEN SCAD 189, IAR DIN AL DOILEA 278, CE SE INTIMPLA CU SUMA
Alcatuiti 5 Enunturi In Care Verbul A Roade Sa Aiba Sensuri Diferite
1.Aratati Care Dintre Urmatoarele adjective sunt Variabile Si Care Sunt Invariabile:adanc, Balai, Bej, Bleu , Bordo, Cenusiu , Crem, Cuminte, Destept , Dibaci,
AJUTOR !! Vreau Si Eu Sa Simplific urmatoarele Rapoarte Dar Nu Stiu Cum :( a) 3x La A2-a - 6x Supra 4x La A2-a -8xb) 2x La A2-a + 6x Supra 3x La A2-a - 9xc) 1
Cum Se Transforma Din Radiani In Grade Sexagesimale?
Doua Cutii Au Acelasi Numar De Bomboane.Dupa Ce Se Iau Din Prima 85 De Bomboane Si Din A Doua 25,se Constata Ca In A Doua Au Ramas De 5 Ori Mai Multe Bomboane.
Astrii Apar Mai Sus Decat Sunt In Realitate. De Exemplu, Cand Sorele Se Vede La Orizont, El Se Afla De Fapt Cu Arpoximativ 7 Grde Mi Jos, Sub Linia Orizontului.
Suma A Trei Numere Este 63.Aflati Numerele Stiind Ca Primul Numareste De 3 Ori Mai Mare Decat Al Treilea,iar Al Doilea Este De 2 Ori Mai Mic Decat Al Treilea.Va
In Intervalul De Timp Delta T=30 Min, Printr-o Sectiunr Transversala A Unui Conductor Este Transportata Sarcina Q=720C. Stiimd Ca La Capetele Conductorului Se A
Cum Se Afla Numitorul Comnun Al Unor Numere ( Adica Numitorul Comun Intre 12 Si -2 Sau Intre 1 Si 2 ,sau -11 Si 4 ) Va Rog Sa Ma Ajutati :D