1. Dacă A = {a,1, f,b, e,1,r}, B = {a,r,i,1, m, e,c},C ={i,m,c}, atunci C este: a) b) diferenta d) c) diferenta reuniunea mulțimilor B şi A intersectia mulțimilor A şi B mulțimilor A și B mulțimilor A și B 2. Dacă A este mulțimea numerelor naturale cel puțin egale cu 5 și B este mulțimea numerelor naturale mai mici decât 5, atunci mulțimea vidă este: m) n) p) diferenţa diferenţa reuniunea intersectia mulțimilor B şi A mulțimilor A și B mulțimilor A și B multimilor A si B 3. Dacă A, B sunt mulţimi, atunci C = (A - B) U (B - A) U(ANB) este: a) b) c) d) reuniunea diferenta diferenta intersectia mulțimilor B şi A mulțimilor A și B mulțimilor B şi A mulțimilor A și B 4. Multimea numerelor naturale obtinute ca sumă de două numere naturale de două cifre este: p) r) s) {21, 22, 22,...,197 {10,11,12,...,99 {20, 21, 22,...,198 {0,1,2,...,18 5. Cardinalul mulţimii numerelor naturale de două cifre distincte este: t) v) D) u) 90 10 81 20 6. Dintre mulţimile: A a literelor cuvântului „cinci”, B a cardinalelor mulțimilor literelor cu care se scriu cifrele, C a obiectelor din penar, D a bomboanelor din acest test, cea numerică este: k) j) h) i) C D B с A. ajutați mă va rog eu mult chear am nevoie repede dau promit și inima va roggg