RO Study
👤
Bogdangaming774
Bogdangaming774
27-09-2021
Arte
a fost răspuns
faceti un desen cu stratul de ozon
Răspuns :
Esrasefchi8
Esrasefchi8
27-09-2021
Răspuns:
Este un desen ușor de făcut , succes !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scuze Am Si Eu Lectia "Cucul Pus Pe Glumele"si Am Un Ex La Care Trebui Sa Zic Uce Ce Exprima Cantecuul Cucului. MULTUMESK
CINE VREA SA MA AJUTE SI PE MINE ? :dLimpede Cum E Cleştarul...Umblă Ziua Alb Ca VarulCine V-a-nţeles Misterul!Albe Nopţi De Insomnie,Nopţi De Vis Şi Do
Zori De Ziuă Se Revarsă Peste Vesela Natură,Prevestind Un Soare Dulce Cu Lumină Şi Căldură,În Cu.rând Şi El Apare Pe-orizontul Aurit,Sor.bind Roua Dimineţii De
Buna! Vreau Si Eu Cateva Fraze Pe Care Le-as Putea Include Intr-o Compunere Despre Influenta Parintiilor In Educatia Copilului. (suna Pompos, Pe Scurt: Sunt Tot
Caraterizarea Lui Praslea
Propozitie Cu Prepozitiile : Inapoia , Contrar , Conform , Aidoma , Sa Insoteasca Numeral !! :)
Un Taran A Adus La Piata 240kg Legume.daca Rosiile Sunt De 3 Ori Mai Multe Decit Vinetele,iar Ardeii Cu 19kg Mai Putini Decit Rosiile,afla Cite Kg De Legume De
Un Dreptunghi ABCD Are Lungimea AB De 24 Cm Si Latimea BC De 18 Cm.a)aflati Aria Perimetrului Dreptunghiului.b)calculati Lungimea Diagonalei BDc)aflati Distanta
Vreau Si Eu Va Rog O Compunere In Care Sa Relatezi O Amintire Legata De Primele Carti Citite
Calculati:a)raportul Atomicb)raportul De Masac)compozitia Procentuala A [tex] Al_{2}( SO_{4}) _{3} [/tex]