RO Study
👤
BeeInnit
BeeInnit
27-09-2021
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor vă rog.
Răspuns :
Elyelyz
Elyelyz
27-09-2021
Explicație pas cu pas:
a) 15 × 7 = 105
b) 30× 1/3 = 10
c) 45 × (-2/5) = - 9×2 = - 18
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2 Read The Dialogue And Make A Calendar Of Christmas Preparations. Va Rogg ♡♡♡♡Dau Coroană!!! Urgent!!
(2p) 6. Despre O Soluție De HCl De Concentratie Procentuală De 40% Se Poate Afirma Că:a. Conţine 40 G De HCl În 100 G De Apă g b. Conţine 1,095 Moli De HCl Dizo
VA ROG AJUTAȚI-MĂ ESTE FOARTE URGENT VA ROG FRUMOS SĂ MĂ AJUTAȚI VA ROG ESTE URGENT ...///DAU COROANA///...
Verbului Din Fraza Asta. Pe Cap Avea O Pălărie Lunguiață Ca Un Cilindru. Din Carli Și Fabrica De Cocolată. E Pentru Mine Dau Coroana
Într-o Curte Sunt 77 De Găini, Raţe Şi Curci. Dacă Găini Şi Rațe Sunt 49 , Rațe Și Curci sunt 48, Aflați Câte Păsări De Fiecare Fel Sunt În Curte.
Suma A Trei Numere Consecutive Pare Este 24. Află Numerele. Simplu Te Rog
Pe O Suprafață Orizontală Se Află Un Corp Cu Masa De 8 Kg Coeficientul De Frecare La Alunecare Dintre Corp Și Plan Este 0,25 Iar Accelerația Gravitațională Se C
Care Sunt Numerele A Și B Dacă Suma Lor Este Cel Mai Mic Număr De Trei Cifre, Iar Catul Lor Este 9?
As Dori Supunctul D
La Un Magazin Sportiv S-au Vândut Într-o Lună 87 De Săniuțe Și S-au Încasat 20 532 De Lei. În luna Următoare S-au Vândut 94 De Săniuțe De Acelaşi Fel. Câți Lei