RO Study
👤
Vamo
Vamo
12-05-2015
Biologie
a fost răspuns
Cine este pirsul comun?...
Răspuns :
MihaiCiortescu
MihaiCiortescu
12-05-2015
Este un organ care il au in comun toti oamenii.
Answer Link
Аноним
Аноним
12-05-2015
un animal din moldova care odata cu epuizarea hranei cade in hibernare care se incolaceste pentru ai fi cald si nu se trezeste chiar si atunci chind e luat in mina fiind gasit in codri moldovei
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Rezolvati Si Mie Va Rog Frumos, Exerxitiu Asta : Se Stie Ca A+b+c=23 Si X =9 Calculati : A) 14a+14b+14c+14x=??
Numerele a Si B Sunt Direct Proportionale Cu 3 Si 5.daca 3a+2b=38 Atunci Determinati numerele A Si B
Mai Am Si Eu O Singura Intrebare!Ce Sunt Omonimile Si Omografele? Va Multumesc Celor Care Imi Raspund!
Media Aritmetica A Trei Numere Este 5,02.Aflati Numerele,stiind Ca Al Doilea Este Cu 2,88 Mai Mare Decat Primul ,iar Al Treilea Este Cu 3,75 Mai Mare Decat Al D
Verbul A Lua La Indicativ Prezent Persoana 1 Si 2 Va Rog Ajutatima :D
Propozite Cu:-verbul "a Continua" La Conditonal-aptativ,prezent, Pers. 3, Singular, Feminin
1.Scrie Fractia 6,25 Ca O Fractie Ordinara Ireductibila2.Scrieti Fractia Oridara [tex] \frac{1723}{200} [/tex]ca Fractie Zecimala
1.Unui Produs, Care Costa 150 De Lei, I Se Micsoreaza Pretul Cu O Treime Iar Apoi Acesta Se Mareste Cu P%, Astfel Incat Pretul Sa Redevina Cel Initial. Determin
O Pereche De Pantofi Costa 150 Lei. Dupa Ce Se Aplica O Marire De Pret Cu O Treime, Urmeaza O Ieftinire A Produsului Care-i Readuce Pretul La Cel Initial. Deter
Va Rog Mult ,e Urgent!marchez Cel Mai Bun1.imagineazati 3 Intamplari Care Ar Putea Avea Loc Dupa Gasirea Ieduluio Intamplare Destul De Fericita.................