RO Study
👤
Iond49
Iond49
27-09-2021
Engleza
a fost răspuns
varog frumos ajutatima dau coroana
Răspuns :
Alexialeoveanu
Alexialeoveanu
27-09-2021
1.e
2.c
3.a
4.g
5.b
6.d
7.h
8.f
1.f
2.b
3.a
4.e
5.c
6.d
7.h
8.g
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Propozitie In Care Cuvantul Iarna Sa Aiba Alta Valoare Morf.decat Subst.
Mentionati Partile De Vordire Subliniate In Enuntul :Ochii Lui Mari, Negri, Clipeau Trist, Asupra Durerilor Vietii Silindu-se --fara Nicio Indoiala-- Sa Le Vada
Calculeaza Efectul Termic Al Reactiei De Formare A Oxidului De Aluminiu Din Subtante Simple, Daca La Oxidarea Aluminiului Cu Masa De 2.7g S-au Degajat 838 KJ De
Un Elev Are 100 Lei .Cu 3 Supra 4 Din Suma A Cumparat 6 Timbre.care Este Pretul Unui Timbru.
AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SCRIE PROPOZITI IN CARE O SA AIBA VAL. MORFOLAGICA DIFERITA IMI TREBUIE MAINE LA A DOUA ORA
Opera Poate Fi Citita Cu Inima La Toate Timpurile
Buna Am Nevoie De Ajutor 8) Accentueaza Diferit Cuvintele : Lumina Si Mandri Si Scrie Enunturi Cu Sensurile Obtinute In Urma Accentuari
Calculati : A) √10·40; b) √2 Supra 32; c) √0,16 · 25 · 1,69;d) √3 Intreg Si 1 Supra 16;e) √3la A 4;f) √2la A 6 Supra 5la 4;
Suma A Doua Nr Consecutive Este Egala Cu Triplul Celui Mai Mare Numar Pim Din Descompunerea Lui 1596 In Factori Primi . Aflati Nr . Va Rog Aratati-mi Si Rezolva
Va Rog Sa-mi Analizati Morfosintactic Cuvintele: In Golul , Al Muntilor , Aburi , Inpanzeau .