RO Study
👤
Ilisdumitru12
Ilisdumitru12
27-09-2021
Matematică
a fost răspuns
Daca calcuru - 12+9×3 este
Răspuns :
EVERGREEN
EVERGREEN
27-09-2021
Răspuns:
Salut
-12+
9*3
=
= -12+27=
=
1
5
.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Rezolvare Pentru A Ma Verifica Multumesc
La Câtul Numerelor 6 Si 9 Adaugă Produsul Numerelor 7 Și 9.
Scrieți Formulele Structurale Pentru 1. Acid M-aminofenil-hidroxiacetic 2. 3-metil Butirat De Terțbutil 3. P-aminofeniltriclormetan 4. N-benzil-N-fenil-benzami
Prezintă, În Minimum 50 De Cuvinte, Perspectiva Narativă Din Fragmentul De Mai Jos.
Observă Mersul Trenurilor Pe Ruta București Brașov Apoi Scrie Răspunsurile Corespunzătoare La Întrebările De Mai Jos
În Figura 1, Dreptele A Şi B Sunt Paralele. Calculați Măsura Unghiului ABC, În Condițiile Date.
Habar N Am La Ce Profil Sa Dau Bacul La Mate Info Ma Sperie, De Istorie Mi E Scarba Si In Orasul Meu Nu Sunt Clase Bune De Științe Si Voc. Sfaturi? Dau Coroana
4 Pentru Șase Ciocolate, Tudor Plătește 30 De Lei. Aflați Valoarea Raportului Reprezintă Acest Raport. 5 Într-o Clasă Sunt 17 Fete Şi 15 Băieți. Calculați Rapor
(2p) (3p) (30 De Puncte) Zolvarile Complete. 1. Se Consideră Numerele Naturale De Forma Xyz, Scrise În Baza 10, Care Împărțite La 7 Dau Câtul Egal Cu Yz Și Rest
O Gaură Neagră Este O Regiune A Spațiului-timp În Care Gravitația Este Atât De Puternică Încât Nimic, Nici Măcar Lumina, Nu Poate Scăpa Din Ea. Se Crede Că Găur