RO Study
👤
Bozesandavid
Bozesandavid
26-09-2021
Matematică
a fost răspuns
putin ajutor va rog!
Răspuns :
PavZz
PavZz
26-09-2021
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
Andrei2007200749
Andrei2007200749
26-09-2021
Explicație pas cu pas:
Numărul este
89
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Dau Coroana Sigur DACA Ma Ajutati 6. Calculati:
Va Rog, Ajutati-ma! Dau 10 Puncte Si Coroana!
Compunere Despre Prietena Mea Cea Mai Buna Prietena.unde Si Cand Am Conoscut O,ce Calitati Are,trasaturi Fizice (cum Arata),o Intamplare Din Care Sa Reiasa Cali
Cum Să Fac O Compunere De 150 De Cuvinte ,imaginându-ți Aventura Unor Litere Care"s-au Rătăcit" Și Își Caută Ordinea Firească În Cuvinte
Calculează Scriind Fracțiile Sub Formă Ireductibilă D 2 3/4 * 1 5/22
Folosind Legătura Cu Tabla Înmulţirii, Completează Deimpărtitul În Tabelele De Mai Jos.
Tiate Mai Jos? soane 2. Completează Spațiile Cu Alte Forme ale Pronumelui Personal Și Scrie Pro- pozițiile În Caiet. Mirajul Copilăriei 4 .... Îmi Place Muzica.
1 Într-un Depozit De Hârtie Se Află: 275 De Baxuri Cu Câte 1 000 De Topuri De Hârtie Albă; .8 Baxuri Cu Câte 100 De Topuri De Hârtie Roşie; 9 Baxuri Cu Câte 10
Ce? Unde? Cine? „Întrebările Jurnalistului" Când? De Ce? Fabrican N Te Xa. Scrie Cât Mai Multe Întrebări Cu Privire La Textul Citit, Care Încep C Cuvinte Date Î
Analizați Sintactic Și Morfologic, Indicând Și Cazurile, Toate Cuvintele Din Fraza De Mai Jos ( Va Rog Fără A Folosi Inteligența Artificială): „Toamna Plecaser