RO Study
👤
GaLaX
GaLaX
26-09-2021
Limba română
a fost răspuns
dau coroana ce vreți sa moara nimeni :))
ex 5
Răspuns :
Stefidobre2009
Stefidobre2009
26-09-2021
Răspuns:
1. Library card
2. Check
3. Laptop
4. Mobile phone
5. Audio book
6. Headphones
7. Eat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redactraza Un Text Narativ De Cel Putin 150 Cuvinte În Care Sa Prezunti O Întâmplare Petrecută În Curtea Bunicilor Și În Care Să Inserezi Prezentarea Unei Emoți
Ce Cuvint Se Formeaza Din Literele R I A M G
Realizați Un Portret Al Împăratului Lustinian (foto), Folosind Informațiile Dinlecție, Dar Şi Altele, Obţinute Prin Documentare Proprie.
Spinosaurus Dinosaur Project Y3
Am Nevoie De Ajutor In A-mi Calcula Media Anuala. Medile La Materi Sunt 11x10 5x9 1x8 Plus Purtare 10 Medile Materilor Se Rotunjesc, De Exemplu Daca Am 9,55 Va
Daca Un Meci De Fotbal Incepe La Ora 21:30 La Ve Ora Se Termina? VA ROG URGENT!!!!!.
Redactări O Compunere De Minimum 100 Cuvinte În Care Să Vă Imaginați O Călătorie A Unei Cărțile La Mai Mulți Cititori
Alcătuiește Enunțuri În Care Să Scrii *diferit* Cuvintele Marcate În Text (textul: Puiul De Bufniță Adaptare După Jill Tomlinson) Cuvintele:Mai, La,ia.
Un Dreptunghi Are Dimensiunile Egale Cu 7 Metri Și 40 Decimetri. Dacă Micșorăm Lungimea Dreptunghiului Cu 25% Din Măsura Sa Și Mărim Lățimea Cu 31,25% Din Măsu
Ma Poate Ajuta Cineva Macar Cu Cateva Exercitii Din Aceasta Fotografie? Va Rog Frumos