RO Study
👤
Faneltuta83
Faneltuta83
26-09-2021
Limba română
a fost răspuns
Va rog ajutatima coroana
Răspuns :
DivaD19
DivaD19
26-09-2021
Răspuns:
4.
Va merge
Ati Vazut
Ne-a spus
5.
Voiam
Mi-ar plăcea
Vehicul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am O Intrebare Pentru Ca Am Uitat! Cum Se Face (-2) La Puteerea 2? Ca Am Uitat Cu Se Face!
Colorează Floarea In Care Toate Cuvintele Sunt Scrise Corect:piatravietatedoarefosemosiemoaleferviatatreabaepurepielepaiataceatafiare
Scrie Formula Chimica A Urmatoarelor Substante- Soda Caustica (hidroxid De Sodiu)REPEDE VA ROG!
1. Realizează Corespondența Dintre Tipul De Reactie Din Coloana A Și Ecuația Reactiei Corespunzătoare Dincoloana B.АB1. Reactie De Combinarea) CUCI, + 2NaOH2NaC
Scrie Înțelesul Cuvintelor Marcate Din Structurile De Mai Jos. Scrie 4 - 5 Expresii Cu Sensfigurat Care Să Conţină Şi Cuvintele Marcate.a) "ai Bătut Atâta Drum
Precizați Dacă Următoarele Enunțuri Sunt Adevărate Sau False: 1. Propoziția Este Comunicarea Cu Un Singur Predicat. 2. Într-o Propoziție Exclamativă Se Solici
3. Efectuează Intâi Operațiile De Ordinul Al Doilea, Apoi Pe Cele De Ordinul Întâi.a) 7×2 + 18:39: 3 +8×98×7-36:4b) 27 + 27:372 - 72:849 + 7×7c)34+16:4-1962-81:
Știind Ca Abc = Mnp, Scrieți Congruenta Elementelor Omoloage
Buna, Ma Puteti Ajuta Cu Acest Ex? Macar 1 Subpunct Sau 2. Dau Coroana!!
Precizează Cazul Și Funcția Sintactică A Următoarelor Pronume:Proiectul Lui S-a Terminat. (lui)Tabloul Este Picat De El. (de El(Andrei Este Mai Rapid Dintre Ei.