RO Study
👤
Mariadd3
Mariadd3
26-09-2021
Matematică
a fost răspuns
Dau coroanaaa!!!!!!!
Răspuns :
Ratusca12345
Ratusca12345
26-09-2021
x poate lua doar valoarea 0 pentru ca x apartine Z!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Face Exenritiul 2 :
Care Sunt Tipurile De Moluste. Sunt 3 - Cefalopode ...................... ....................care Sunt Celelalte Doua
Scrieți Răspunsul De La Exercițiul 1b! Vă Roggggggg Multttttttttt!
Suma A Doua Numere Este -21 .Daca Micsoram Primul Numar Cu 2 Si Marim Cu 3 Al Doilea Atunci Primul Numar Va Fi 28 Mai Mic Decat Al Doilea. Calculati Numerele.
Sa Se Transforme A) In Grame : 15 Hg ; 2,5 Kg ;125 Cg; 3525 Mg ; 7,1 Dag B) In Tone : 3000 Kg ; 1250 Hg ; 1250000 G ; 75000 Dag C) In Cg : 2,1 Dag ; 35 G; 15
Dau Punte Dacam Explicati Si Sa Inteleg Exercitile Cu E(x) Urgent !Orice Exemplu Doar Sa Stiu Cum Se Face Ok/?Si Sam Mai Explicati Si F:R-R LETZ GOUU!!!
Bună! Mă Ajuta Și Pe Mine Cineva Cu O Ecuație X La A 2+x+1=0, Sa Nu Fie Delta Ca Nu Am Învățat Încă! Mulțumesc
Suma Dintre Treimea Unui Număr Si Numarul Insusi Este 36 Afla Numarul
1.Transformes Les Phrases Selon Le Modele: Il Ne Se Leve Pas Tot. Il Ne Voit Pas Le Lever Du Soleil. S'il Ne Se Leve Pas Tot, Il Ne Verra Pas Le Lever Du Solei
Hei! Vreau Si Eu: 1) Trăsăturile De Caracter Ale Bivolului, Coțofenei Si Câinelui Din Fabula ,,Bivolul Si Coțofana" 2) Indentificati Toate Figurile De Stil Di