RO Study
👤
Aliamaier11
Aliamaier11
26-09-2021
Matematică
a fost răspuns
Se considera multimile....
Răspuns :
Elyelyz
Elyelyz
26-09-2021
Răspuns:
Sper ca înțelegi din poză
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza Regulile De Despartire In Silabe Ce Se Aplica In Cazul Cuvintelor; African,astmatic,astru,aur,bine,carte,constructor, Functie,ghiozdan,jertfa,patru,s
Cum O Privește Omul Pe Furnica Alege Dintre Urmatoarele Variante:cu Nepasare Cu Ingrijorare Cu Mahnire Cu Duiosie Cu Îngăduință Cu Simpatie Cu Superioritate Cu
Marimea Fortei De Frecare Pentru O Sanie Care Aluneca Pe Gheata Este De 50 De Ori Mai Muca Decat Firta Reactiunii Normale.Cat De Mare Este Forta Care Poate Ment
Selecteaza, Din Text, Cate Un Cuvant/strucura Care Sa Contina O Particularitate Fonetica Si Una Lexicala Regionale, Neacceptate De Normele Limbii Literare Actua
Am Nevoie De O Compunere 10-12 Randuri,in Engleza Despre Cum Serbeaza Un Copil( Scrisa La Persoana 1) Halloweenul.
AJUTOR! Copiati Cuvintele De Mai Jos Si Marcati Semivocalele. Încercuţi Dittongi Si Indicati Felul Lor. Câine,cuib,deal,vrei,doi,iute,leu,vreo,nou,piatra,soare,
Scrieti Sub Forma Unor Puteri. 3 La Puterea 5 X 3 La Puterea 7 X3 La Puterea 10 7 La Puterea 51 /7 La Puterea 21 X49 (2 La Puterea 3 Totu La 10 /2 La Puterea
Calculati Media Geometrica A Nr A=√10 -1 Si B=√10+1
A.Am Fost La Piata Si Am Cumparat Cartofi, Rosii , Ceapa Si Un Manunchi De Marar b.Noapte Trecuta M-am Uitat La Televizor c.Baietii Au Jucat Fotbal Acum Doua
Smarandita Popei Era Rea?