Răspuns :
Răspuns:
-Bună numele meu este Cristina astăzi vă voi prezenta școala mea la care învăț în primul rând voi începe cu curtea școlii .
-curtea școlii are la bază o drădină de trandafiri , lalele și pomi fructiferi : meri , peri , vișine și pruni .
‐Gardul este format din tufișuri de frunze alături la intrare poarta este formata și placată cu aur după ce intrați avem în viziune și o fântână și și statuete făcute din aur
‐ La intrarea din hold observăm camerele unde stă Directori și secretara iar la câțiva metri sunt și dulapuri unde poți săți pui lucrurile
‐ Iată că am ajuns în sala de sport unde aveam un teren de basket și echipamentele de antrenament și mingile
‐După care urmează să intrăm în laboratorul de chimie , fizică , biologie și tehnolohie în continuarea avem sala de arte unde avem pânzele ,pensulile și culorile pentre a face o adevărată capodoperă pot spune .
‐ Iar apoi avem cantina unde luam masa tot felul de meniuri și desigur apetisante în continoare avem bliblioteca unde lecturăm( studiem) și neinformam .
‐ mai departe avem sala de informatică unde învățăm despre tehnologia avansată și să învățăm să codăm ( hecuim calculatori pentru a putea să creim prpriule noastre creați exemple : jocuri , animații , filme , programe , saituri web , brawzer , cântece și ect (și multe alte ) .
‐ mai departe avem băile și altelierele .
‐ Ce sunt alterierele sunt activiți de exemplu : tir cu trasul cu arcul , primul ajutor , cretivitate , și multe altele ( etc).
‐ Școala în sine are trei etaje și desigur 12 clase de studenți din elevi din clasele primare până în cei din clasele de liceu cam atât de spus despre scoala mea o zi bună tuturor .
Explicație:
Sper să‐ți fie de folos