RO Study
👤
Hosamrahmou2009
Hosamrahmou2009
24-09-2021
Matematică
a fost răspuns
решение примера 3:z при z=6
Răspuns :
Dariamierlacioiu
Dariamierlacioiu
24-09-2021
Răspuns:
3:6=0,5
Explicație pas cu pas:
.........
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Anotimpul Meu Preferat Este Iarna.Mie Imi Place Iarna Pentru Ca Putem Face Oameni De Zapada ,ingeri Din Zapada ,si Ne Dam Cu Sania .Copii Sunt Bucurosi Cand Vin
DAU 30 PUNCTE!!!!!!!!!!!!REPEDE!!!!!!!!!!!!!!!!Afla Numarul Necunoscut (adica a):[(a-2)x3+26]:25=8REPEDE VA ROGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vreau Cu Tot Cu Rezolvare!
Ce Insemna Plan De Rezolvare?
Mentioneaza Valoarea MorfoloGica ( Partea De VorBire ) El =A Patra = Buni =Să = Precizeaza Functia Sintactica A :Cu Ionut =despre Orice = macar Primul Sa Mi-l F
Realizeaza Un Desen In Care Sa Reiasa Importanta Marii Negre Pentru Romani..Am Nevoie De Desene!!
Afla Produsul Perechiloe De Numere;2si3,2si 4,2si 9 2si5 Ce Trebuie Sa Fac Sa Fac Cu Plus Sau Cu Ori?
Cum Se Determina Nr Naturale X Pentru Care Fracțiile Sunt Echiunitare? Ex: 2x-1 Supra 15 Sau O Simplificare: 3x-30 Supra 6+3y
Am Nevoie Urgent De Niste Formule De Inceput Si Final De Basm (fara Cele Tipice Cum Ar Fi: Am Incalecat Pe O Sa Sau Capsuna, A Fost Demult...)URGENT VA ROG !! :
Faceți O Compunere Cu Un Dialog Dintre Carnetul De Note Si Catalogu l In 20 Rânduri.. Mersi Pentru Ajutor ;)
Completati Propozitiile: As Putea Deveni Mai Intelet, Daca ...... As Putea Deveni Mai Curajos, Daca ...... As Putea Deveni Mai Cumpatat, Daca ...... As Putea