RO Study
👤
Bucsabianca02
Bucsabianca02
24-09-2021
Matematică
a fost răspuns
Mă ajută cineva ?urgent❤
Răspuns :
Elyelyz
Elyelyz
24-09-2021
Răspuns:
Doar 3 subpuncte am găsit greșite
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4 Ana Şi Corina Fac Gem. Ana Cumpără 16 Kg De Cireşe Şi 8 Kg De Zahăr Cu 208 Lei. Corina Cumpără 6 Kg De Cireşe Şi 4 Kg De Zahăr Cu 84 De Lei. Mama Vrea Şi Ea S
6 A. Cross Out The Word That Does Not Fit. Please Ce To With 1 Calm, Rough, Open, Dark 2 Seaside, Luxurious, Accommodation, Family 3 Local, National, Friendly,
Eu Am O Cantitate De Bomboane Mama Iei Două Jumătate Din Ele Celui De Al Doilea Îi Dă 1/3 Ce I A Rămas Iar Celelalte Trei La 1/5 Din Noul Testat Câte Bomboane A
7. Rezolvați Problema: La Capătul A Al Ramurii Unui Diapazon Se Leagă Un Fir Cu Lungimea Orizontală L = 2m Şi Masa M = 12g. La Celălalt Capăt Al Firului, În Pun
Ia Din Succesorul Numărului 89 Suma Numerelor 24 Și 57
De Formulat Propoziții Cu Cuvintele George,Ioana,mașina,floare ,stilou In Care Sa Fie La Toate Formele De Circumstanțial
Care Este Obligația Dreptului La Acțiune?? RAPID VA TOG
Analizeaza Toate Pronumele Si Adjectivele Prominale Din Următorul Fragment : Lipsa De Bani Făcu Totusi Ca Viata „Insemnărilor Literare" Sã Fie De Scurta Durat.
In Gradina Sau Plantat 26 Pruni Ciresi Cu 11 Mai Putin Iar Pirsici Cu 9mai Mult Decat Pruni Cati Pomi Sau Plantat In Total
1. Suma A Douǎ Numere Este 48. Ştiind Cǎ Primul Numǎr Este Cu 36 Mai Mare Decât Al Doilea, Aflaţi Cele Douǎ Numere.