RO Study
👤
Mirceamoisa19
Mirceamoisa19
24-09-2021
Limba română
a fost răspuns
cine ma ajuta va rog
Răspuns :
Gabyely16
Gabyely16
24-09-2021
Răspuns:
Daca ma ajuți tu primul te ajut și eu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Ajutatima Cu Tema Pentru La Rusa Cine Ma Ajuta Il Multumesc Cu O Coroana :3 Ps.eu Nu Stiu Rusa asta La Rusa Дополните 1)первого Марта Я Всегда ...
5 Lucruri Pe Care Ne Place Sa Facem In Vacanta Si Trebuie Sa Faceti 5 Propoziti Cu Ele Engleza Si Sa Le Traduceti In Romana.Va Rog Ajutati-ma Imi Trebuie Urgent
Exercițiul E1 Punctele A,b,c Va Rog Mult!! Multumesc Mult !
3a+3b=150,2a-2b=40 Afla
Fie Functia F:R->R,f(x)=2x+1.Aratati Ca Radical Din F(0)+f(1)+...+f(10) E N.
Nou Născut Sugar Școlar Mic Copil Mic .. Care Cuvint Din Ele Nu Se Încadrează In Grupul Tematic.: Argumentați De Ce
La Un Magazin S-au Adus 3 Lazi A Cate 6 Ciocolate Fiecare. In Fiecare Zi S-au Vandut Cate 9 Ciocolate. In Cate Zile S-au Vandut Toate Ciocolatele Aduse?
Dati Doua Exemple De Fractii Zecimale: A)cuprinse Intre 1si2 B) Mai Mari Decat 6,56si Mai Mici Decat 6,59 Si C) Cuprinse Intre 45supra 10si 5,1 )mai Mari De
Diferenta Dintre Numarul De Apartamente Din Doua Cartiere Este 1308.Stiind Ca Intr-un Cartier Sunt De 3 Ori Mai Putine Apartamente Decat Celalalt,afla Cate Apar
Selecteaza Din Datele Pe Care Le-ai Aflat Despre Planete Si Explica De Ce Planetei Marte I Se Mai Spune Si Planeta Rosie .