RO Study
👤
Aha
Aha
24-09-2021
Ed. muzicală
a fost răspuns
care e sunetul pe care nu îl suporți?
Răspuns :
Pinesandipinkandwhit
Pinesandipinkandwhit
24-09-2021
Răspuns:
sunetul fulgerului când tună ploua
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A)Reda Semnificatia Strofelor:Din Adancul Zarii Pomii Peste Case,S-a Iscat Furtună, Gem Si Se Îndoaie,De Arama-s Norii, În Văzduh MiroaseFu
Care Sunt Ideile Centralate Din Fiecare Capitol Din Dan Capitan De Plai De Vasile Alecsandri ?
Alcatuiti-mi Va Rog O Problema Cu Cele 4 OperatiiAlcatuiti-mi Va Rog O Problema Cu Cele 4 Operatii Aritmetice(adunarea/scaderea/impartirea Si Inmultirea) Cu Nu
Alcatuieste O Compunere De 10 -12 Randuri In Care Sa Demonstrezi Ca Poezia Citata Apartine Genului Liric .
Ajutatima Va Rog La Rezolvarea Problemei Acesteia.Un Pendul Gravitational Efectueaza 30 De Oscilatii Timp De 60 De Secunde .determina Perioada Si Frecventa Osci
Caută Rezultate Pentru Sintagma "Explica In 50-60 De Cuvinte,de Ce Albastrul Simbolizează Statornicia,perfectiunea Si Pacea"
Propoziții În Care Cuvântul Iar Să Fie Adverb
Circle The Corect Item.1.the Fisherman Had Just.....his Fishing Line Into The Water When It Started To Rain. A Pushed B Cast C Pulled
Unitatea Militarea De Baza A Armatei Sale A Fost,,falanga Macedoneana''.In Acesta Formatie ,luptatorii Din Primele 5 Randuri Tineau Lancea Orizontal,iar Luptato
Care Sunt Dreptele Perpendiculare Si Care Sunt Unghiurile Drepte ??mi-am Pierdut Caietul De Mate !!