RO Study
👤
151077
151077
23-09-2021
Limba română
a fost răspuns
Ce înseamnă verbul a chiloți
?
Răspuns :
Hiristeanarcisa
Hiristeanarcisa
23-09-2021
Răspuns:
cred că înseamnă a țese sau nu înseamnă nimic
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Triunghiul ABC În Care Unghiul A +unghiul C =2×unghiul B .Dacă AE Este Perpendicular Pe BC ,punctul E Aparține Laturii BC , Iar Bisectoarea Unghiului ABC In
Simplificat Pana Obțineți O Fracție Ireductibila:a. 124 Supra 40,b.56 Supra 82,c.12 Supra 32,d.76 Supra 20
3. Notează Două Aspecte Ale Textului Care Te-au Făcut Să Râzi Când L-ai Citit.4. Eşti Un Expert În Punctuație!Identifică În Text Semnele Depunctuaţie Şi Notează
Ex 13 Pls—————————————
Cum Se Inclina Dealurile De Vest Si De Ce?
Scrie Un Eseu Argumentativ In Care Sa-ti Exprimi Opinia Despre Nevoia Omului De Fictiune Chiar Si In Lumea Moderna
9. Soarecele Vrea Să Devină Detectiv. Tu Ce Vrei Să Devil? Notează Pe Etichetele De Mai Joscâte O Meserie Pe Care Ai Vrea Să O Al.Dau Coroana
O Bila Cu Masa M Care Se Deplaseaza Cu Viteza V=2 M/s Ciocneste Plastic O Bila De Masa 3m Aflata In Repaus. Care Este Viteza Ansamblului Dupa Ciocnire?
Buna Eu Sunt Din Baia Sprie Și Sunt În Clasă 8 Trec Pe A 9 Și Trebuie Să Mă Gândesc La Un Liceu Eu As Vrea Liceu Nicolae Titulescu Din Baia Mare Dar Cum Nu Am M
7. Încercuieşte În Text Verbele Care Însoțesc Replicile Personajelor.8. Pentru A-i Putea Povesti Prietenului Tău Textul Citat, Fă Un Prim Pas.Scrie Ideile Princ