RO Study
👤
Lili6765
Lili6765
23-09-2021
Matematică
a fost răspuns
exercitiu de clasa a 3 a. va rog!!
Răspuns :
Ianisdobre
Ianisdobre
23-09-2021
Ai
rezolvarea
în
imagine
Sper
că
te-am
ajutat
!
#ianisdobre
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trei Volume Au In Total 176 Pagini. Al Doilea Volum Are Cu 28 De Pagini Mai Multe Decat Al Treilea, Iar Primul Volum Are Un Număr Egal Cu Diferenta Dintre Cele
Suma A 3 Nr Este 740. Dacadin Fiecare Se Scade Acelasi Numar Se Obtin Respectiv Nr 115 120 Si 124 Afla Nr
Completati Spatiile Libere Cu Numerele Naturale Corespunzatoare Astfel Incat Obtineti Fractiile Echivalente. Va Rogg Ajutorr!!
Ma Poate Ajuta Cineva Si La Aceste Propozitii Cu Completare Cu Prunumele En Sau Y Va Rog Frumos?
Cum Se Rezolva Operatia 1×a×9=63?
Notează Participiul Următoarelor Verbe: A Zice, A Salva, A Auzi, A Îndeplini, A Crede, A Duce... Vă Roooog Frumos! Coroană!
Rezumat :Bubico Îmi Ia Bonboana; Îl Iau În Braţe Şi Mă Dau Lângă Fereastră, Ridicându-l În Dreptul Deschizăturii. Aerul Răcoros, Trecându-i Pe La Bot, Face Mare
Explica Structura: ...amesteca Si Numele Nepotilor, Ii Lua Pe Unul Drept Altul, Uita Caruia I-a Dat De Mancare Si Caruia Nu.
Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa-ti Exprimi Opinia Despre Participarea Unui Targ De Carti.
Rezultatul Calculului A×0+n×2-n×1 Este ?