RO Study
👤
Lacatuspaul213
Lacatuspaul213
23-09-2021
Matematică
a fost răspuns
ce anseamna antonim A rog
Răspuns :
Corisiray
Corisiray
23-09-2021
Explicație pas cu pas:
Antonim=la fel asta înseamă sper ac team ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculați Alb,unde A=300+301+302+303+...+350 Și B=305+306+...+350
Rezultatul Calcului Rad27-3rad3
La Ferma Lui Ionel ,diferența Dintre Numărul De Oua Făcute Intr- O Săptămână De Găini Albe Și Cele Facute De Găină Roșcată Este De 43 Aflați Câte O Făcut Cele
Se Da Sirul De Numere:1; 1; 2; 5; 12; 27; 58;...Completati Sirul Cu Urmatorii Trei Termeni.Vreau Rezolvarea Exercitiului ,NU Un Raspuns Direct.Multumesc!
F(x)=e^x+x^2+2x Şi F(x)=e^x+x^3/3+x^2+1 a) Să Se Arate Că Funcţia F Este O Primitivă A Functiei F. b) Să Se Calculeze Integrală (0.1) F(x)dx
Ajutorrrr Dau Coroana Am Nevoie Urgentttttt
Ghiciti Ghicitoarea (este O Floare)Primavara Cand S-arata,Prin Gradini Apar DeodataCiorchini Albi Si Albastrii Din Stelute ,mii Si Mii!
Raportul Electroni Pi: Electroni P In O-clorotoluen Este : a. 1:1 b. 2:3 c. 6:7 d. 3:2 e. 5:3 De Asemenea, Imi Puteti, Va Rog Explica Ce Sunt Electronii Pi Si
Transformă Propozițiile In Exercitiu Și Gaseste Solutia, Parcurgand Calea Inversa.1) Nr Meu Il Înmulțesc Cu 3, Apoi Scad 20 Și Obțin 7. 2) Nr Meu Se Înjumătățe
Timpul Curge Astfel Pe Mare. Scrie Trei Ganduri/idei Care Iti Trec Prin Minte Plutind Spre Gura De Varsare A Fluviului In Mare. Jurnal De Vacanta, Cls A 6a, Ed