RO Study
👤
Bontingrid2
Bontingrid2
23-09-2021
Limba română
a fost răspuns
substantive care incep cu litera u
Răspuns :
Eunusale
Eunusale
23-09-2021
Uragan:) sper ca te am ajutat eu sunt pe drum de la scoala și doar atât mi a venit in cap
Answer Link
Florentinagavriluta
Florentinagavriluta
23-09-2021
Răspuns:
urs urare uliu usa etc etc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A 2 Nr Asi B Este Egala Cu 22, Diferenta Lor Este 8 .Care Sunt Cele 2 Nr?
Am Citit Cartea Tabara De Louis Sachar Mi-a Plăcut Dar Nu Prea Ma Pricep La Scris Rezumate. Ma Ajuta Cineva Azi?
Urgenta !!!! AJUTOR !!!! Aburii Uşori Ai Nopţii Ca Fantasme Se Ridică Şi, Plutind Deasupra Luncii, Printre Ramuri Se Despică. Râul Luciu Se-ncovoiae Sub Copaci
Doua Unghiuri Adiacente Au Masurile De 80 De Grade Si Respectiv 120 De Grade. Masura unghiului Format De Bisectoarele Celor Doua Unghiuri Adiacente,este :
Cum Calculezi Aria Unui Cerc?Va Rog Ajutati-ma!!!
Buna , Am Nevoie De Un Discurs De Multumire Pentru O Companie . Am Cistigat Un Concurs Care Are Ca Premiu O Saptamina La O Tabara De Odihna. Si Am Nevoie Sa M
Mentioneaza Valoarea Morfologica A Cuvantului Lui Din Enuntul :Era Pe La Sfarsitul Lui August.
4 Pe 5 =3z-2 Pe9am Nevoie De Ajutor Rapid!!!!!!!!!!|!
Un Muncitor A Facut Cu 20% Mai Multe Pise Decat Trebuia, Ajungand La 36 Piese. Cate Trebuia Sa Faca?
La O Farmacie S-au Vândut Dintr-o Zi Medicamente De 28000 Lei,ceea Ce Reprezintă 4/7 Din Suma, Incasata În Două Zile Consecutive.Ce Sumă A Fost Incasata În Cele