RO Study
👤
Hriscateodora9
Hriscateodora9
22-09-2021
Matematică
a fost răspuns
va rooog,dau coroana!!
Răspuns :
Wwe200k
Wwe200k
22-09-2021
Răspuns:
a
)
,
sper
ca
te
a
ajutat
.
+
Coroana
,
da
?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Acum Joacă Te Cu Creioanele Colorate Și Marchează În Text Câteva Expresii Specifice Limbajului Popular Textul (Voinicul Cel Cu Cartea În Mână Născut)
Ma Puteti Ajuta Va Rog La O Problema La Informatica?Trebuie Rezolvata In C++. cerinta Este Urmatoarea: Fie A,b,c Numere Naturale Nenule, Distincte. Verificați
Intrebarea Mea Este, Tensiunea U E Chiar Tem? Sau E Tensiunea La Bornele Sursei Si O Calculez Cu Kirchhoff Din Ochiul Cu Voltmetru?
Vă Rog Urgent, Redacteaza Un Text De 150 300 De Cuvinte In Care Sa Argumentezi Importanta Sau Lipsa De Importanta A Situarii Geografice Pentru Dezvoltarea Unui
Vreau Și Eu Ex 2 Și 3 Va Rog Frumos!
Vă Rog Ajutor ! Un Cub Cu Muchia De 1 Cm Cântărește 150 G. Cât Cântărește Un Cub Cu Muchia De 2 Cm,din Același Material? Dar Un Cub Cu Muchia De 3 Cm ?
........................
Va Rog Frumos Ajutați Mă Și Pe Mine Daca Știți Rezolvarea!!
Completati Definitiile a) Masa Molară Reprezintă Masa Unui ................ De Substanță Exprimată În Grame. b) Molecula Este Cea Mai Mică Particulă A Substanțe
Aflați Numărul Natural X Dacă Cinci Ori Doi La Puterea X Plus 3 Plus 2 La Puterea X Plus 2 Plus 2 La Puterea X Egal 360