RO Study
👤
Nicuso682
Nicuso682
22-09-2021
Matematică
a fost răspuns
Daca am 4a+3a=62 cum sa fac?
Răspuns :
Alexandra8444282
Alexandra8444282
22-09-2021
Răspuns:
4a+3a=62
7a=62
a=62/7
sper că am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prin Dehidrogenarea Etanului Rezulta Un Am.gazos Cu Masa Moleculara Medie 18,75.Sa Se Calculeze Conversia Etanului.stiti Cum Se Face?
Am Si Eu Nevoie De O Compunere In Germana .. Despre Romania ! Am Inspectie Luni Si Vine O Doamna Din Germania Si Vrea Sa Ii Povestim Despre Romania ...fara Goog
Dupa Oprirea Motorului , Automobilul Tinde Sa-si Pastreze...?
Scriti Un Scutr Text In Care Sa Descrieti Un Loc Din Natura Cu Tema Prin Lanul De Grau Care Sa Contina Expresi Frumoase Si Cuvinte Deosebite
Antonio A Citit O Carte De 416 Pagini,iar Gabriel A Citito Carte De 229 Paa Citit Mai Mult Si Cu Cite Pagini? Cate Pagini Au Cele Doua Carti In Total?
TRADUCETI IN LIMBA ROMANA : On Their Way Home On Old Lady Come In Their Way And Told Them : You Shouldnt Have Done Thot You Must Not Go Home You Mets Slepp In
(x:11-4):3-156:3+12:3 Va Rogggggggggg Frumosssssss
Construiti Doua Fraze Cu Verbele Copulative A Fi Si A Insemna In Care Sa Aveti Subordonate Predicative.
Cine Imi Spune Ce Inseamna Expresiile El Cade Pe Ganduri,il Framanta Gandul Ca Trebuie Sa Plece,l-a Pus Pe Ganduri Mesajul Primit,se Temea Ca Cineva I-a Pus Gan
Suma A Cinci Numere Naturale Consecutive Se Inparte La 21 Si Se Obtine Catul 9 Si Restul 6. Determinati Cele Cinci Numere.