RO Study
👤
Katiysakat
Katiysakat
22-09-2021
Limba română
a fost răspuns
rezumatul textului din imagine va rog
Răspuns :
Cosminsandu30
Cosminsandu30
22-09-2021
Explicație:
sper ca te-am ajutat! succes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Masura Unghiului Acutir Al Unui Romb Este Egala Cu 60 Grade Iar Aria Rombului Este De 18radical Din 3 Cm Patrati . Sa Se Afle Lungimea Diagonalei Mai Mici A Rom
Repede Va Rog,dau Coroana Si 5 Stele
A) Determinati Cantitatile De Materii Prime Necesare Obtinerii A 5 Grame De Hidroxiapatita: (NH4)2HPO4= X Grame Ca(NO3)2X 4H20=Y Grame B) Determinati Volumul So
100 PuncteTriunghiul DEF Este Dreptunghic, Având Catetele DE Și DF, Cu Lungimile 15 Cm Și 20 Cm Și M Este Un Punct Situat Pe Ipotenuza EF. Calculați Lungimea Se
Se Citeste O Valoare(x). Sa Se Scrie Descompunerea In Factori Al Numarului “x”.Input : 16Output :2 2 2 2 2 2 42844 Problema Sa Fie Facuta In C, Va Rog!
Unghiurile AOB ,BOC, COD,DOA Sunt Unghiuri Formate In Jurul Unui Punct.AOB Are 90° , BOC Are 100° Si Celelalte Sunt Egale Între Ele. Aflati Cate Grade Are Fieca
Doi Copii Ai Impreuna 17 Nuci. Unul Are Cu 5 Nuci Mai Mult Decat Celalalt. Cate Nuci Are Fiecare?
Salut, Am Nevoie De Ajutor La Ex. 1.492B
Vă Rog Să Mă Ajutați!! Aceste Trei Exerciții!! Dau COROANA!!
Dacă Într-o Soluţie Saturată De Clorura De Sodiu Se Introduce Un Cristal Din Această Substanţă Ce Se Va Întâmpla?