RO Study
👤
Irinja87
Irinja87
22-09-2021
Matematică
a fost răspuns
-(-3)-|2-7|×(1-2)-(-71)
Răspuns :
Ana2196
Ana2196
22-09-2021
-(-3)-|2-7|×(1-2)-(-71)=3-5×(-1)+71=3-(-5)+71=3+5+71=8+71=79
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Danila Prepeleag Rezumarea Textului Prin Evidentierea Celor 5 Momente Ale Subiectului
Modelează Formarea Legăturilor Chimice În Substanţele Cu Următoarele Formule : CH4, HF, F2, MgCl2
Va Rog Ajutor! Dau Coroana!
Bună Vreau Si Eu 3 Mesaje Pentru 3 Profesori In Semn De Iertare Adică Să Ne Cerem Scuze De La Ei 3 Mesaje Dar Puțin Mai Lungi Vă Rog Urgent !URGENT!dintre Car
Предложение Со Словом Угадать
Realizeaza Un Eseu ( De O Pagina ) In Care Sa Analizezi Calitatea Mediului In Orasul Arad Si Propune Masuri Pentru A Diminua Efectele Activitatiilor Umane Asup
Ajută Tema Vă Rog Frumos Trebuie Să Fac Oconversație În Care Un Prieten Trebuie Să Ne Imi Spună Cum Să Ajuns La Cinema .E In Limba Engleză. Repede O Să Dau Co
1+2+3+4+5+6+7+8+9+............+100 Faceti-o Si Spuneti-mi Va Rog De Ce Sunt 9 Cifre. Nu Pot Fi 5,3 Am Invatat Maximum Pana La 5 Cred Ca Se Face Diferit Suma Lui
Alege Perechea Potrivită Din Coloana A Pentru Fiecare Element Din Coloana B Folosind Textul A Trei, Nouzeci Si Noua, O Mie,al Treilea B Tunet,ani,chemari,pasi,
Ce Exprimă Prezentul Indiralege Dintre Urmatoarele Variante• O Acţiune Petrecută. Un Adevăr General;verbul „Lăcomia Strică Omenia." Cusandale? Explică.ne Petrec