RO Study
👤
Verjelevellin
Verjelevellin
21-09-2021
Fizică
a fost răspuns
Ex. 4 si 5, va rog.
Răspuns :
Smartest01
Smartest01
21-09-2021
Răspuns:
Explicație:
.
Spor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Aflat Ca Determinantul E = Cu 0 Adica Sistemul E Compatibil Determinat Apoi Nu Imi Dau Seama Ce Ar Trebui Facut
Dau Coroana!! Fie Punctele A(1,2) B( -1, 5) Si O Originea Sistemului De Coordonate Aflati Coordonatele Punctului M Stiind Ca OA Vectorial + 2OB Vectorial = OM
1.Cel Mai Mare Număr De Forma 302x Cu Bara Deasupra Divizibil Cu 3 Este Cu Rezolovare Daca Se Poate Va Rog Urgent
DA /NU GURA-LEULUI __ SFARMĂ -PIATRĂ __ DUPĂ-AMIAZĂ __ nord American __ astă Vară __ DE-A Buşilea DE-A -DURA DACOROMÂN
Va Rog Ajutor. Rescrie Strofele Din Cantecul Pentru Copii Povestea Unui Ciobanas Schimband Meseria Personajului Principal... Vă Rog Mult Ajutati-ma! Exercitiul
Aflati Trei Numere Naturale Stiind Ca :suma Lor Este 750,suma Primelor Doua Numere Este 384 Si Suma Ultimilor Doua Numere Este 492.
VA ROGGG AJUTATI-MA
Motivati Punctuatia In Versurile: Ai Tai Suntem! Strainii Te-ar Pierde De-ar Putea; Dar Cand Te-am Pierde, Doino, Ai Cui Am Ramanea?
Se Barbotează Într-o Soluţie Slab Bazică De KMnO4 Etenă. Ştiind Că S-au Decolorat 200 ML Soluţie De KMnO4 De Concentraţie 0,1 M Se Cere Masa De Precipitat Obţin
Calculati: 5+10+20+40+...+5120