RO Study
👤
Olaruvioleta788
Olaruvioleta788
21-09-2021
Matematică
a fost răspuns
Dau coroană !!!!!!!!!!!
Răspuns :
Mihaelakuron
Mihaelakuron
21-09-2021
Răspuns:
Am rezolvat exercițiul pe hârtie.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trece Adjectivul Inaintea Substantivului Si Formulează Obsevații De Ordin Fonetic : Ochii , Vii.
Pentru A Incalzi 2,24g Apa De La Temperatura De 19gradeC La 100 Grade C S-au Consumat 2,9 *100000J . Stiind Ca O Parte Din Apa S-a Transformat In Vapori Aflati
Scrie Ecuatiile Reactiilor Pentru Urmatoarele Transformari: Cl2=HCl=Cl2=FeCl3=AgCl
Indicati Modul Urmaoarelor Verbe : Vom Scrie Scrie Mersese Fugiram sa Fi Intrebat Am Dansa Vorbind A Asculta
Compozitorul Clasic German Care A Introdus Pentru Prima Data Corul In Simfonie???
Care Este Simbolul La Heliu?
Indicati Verbele Din Enunturile Urmatoare. Puneti Langa Ele Un Adjectiv Potrivit .vantul Batefrigul Cuprinde Plaiurile caderea Zapezii Ma Intristeazascrieti In
Enunturi Cu Verbul A Cadea Sa Fie La Toate Cele Trei Diateze ( Pasiva,activa,reflexiva)
Va Rog Spuneti-mi O Carte In Care Personajul Principal sa Aiba O Varsta De 14-18 Ani....va rog!
1) Treceti Urmatoarele Verbe De La Persoana A 1 Singular La Persoana A3-a Singular , Pastrand Acelasi Timp : Citesc , Doream , Fugisem , Voi Lamuri , Zarii , Am