RO Study
👤
Livyyy
Livyyy
20-09-2021
Matematică
a fost răspuns
Efectuați (-infinit;3) intersectat N = ??
Răspuns :
Anonimaaaaa13
Anonimaaaaa13
20-09-2021
(infinit,3) intersectat cu N= [0,3)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Ajutati Va Rog?Imi Da Bătăi De Cap!
3. Povesteşte O Intâmplare Trăita, Apoi Exprima- Opinia In Legaturacu Aceasta, Folosind Expresiile: Eu Cred Că..., Deoarece..., Parerea Meapentru Că..., In Opin
Ntal I Depinde DeIctivitati De Invatare Şi De Autoevaluare1. Calculează Diferenta De Presiune Ap (exprimată În Unitati DinSistemul International) Dintre Două Pu
Ajutati-ma, Va Roggg
Acum Va Rog Asta Este Partea 2
Elevii Din Cercul ,,Micii Ecologi'' Au Hotărât Să Dea Cu Var Trunchiurile Copacilor. În Prima Zi Ei Au Văruit 237 De Copaci, Iar În Ziua A Doua De 3 Ori Mai Mul
Realizează Corespondența Între Cuvintele:a) Cu Înțeles Asemănător; B) Cu Înțeles Opus.• Vazduhsurâs• Zâmbetprânz• Amiazaaerb) • Dezmortitcuminte• Încălzitamorti
Marchează Cu X Casetele Din Dreptul Vaselor Care Pot Avea Capacitatea De Un Litru .
1 Kg De Gutui Costă 5,62 RON Un Elev Își Cumpără Trei Gutui Fiecare Cântărind 0,3 Kg 0,29 Kg Și Respectiv 0,35 Kg Câți Bani Va Plăti Elevul
Ab Complete These Sentences With Me, You, Her, Him, It, Us Or Them.1 I Can't Open This Door. Could You Open It For Me, Please?2 Those Shoes Are Really Nice. I'd