RO Study
👤
Ai7388421
Ai7388421
19-09-2021
Matematică
a fost răspuns
100-( 42+42:6+5 x 3100-( 42+42:6+5 x 3
Răspuns :
DenisaIdk
DenisaIdk
19-09-2021
parantezele sunt foarte prost asezate, a iesit asta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti Enunturi Cu Sfintia Ta, Excelenta Voastra, Inaltimea Sa, sa Fie Pronume Personal De Politete.
Imi Trebuie 10 Propozitii La Preterito Subcontivo
Ce Sa Fac La Desen ? Trebuie Sa Fac Un Desen Care Sa Contina Spirala , Spre Exemplu Cochilia Melcului . Puteti Sa-mi Dati Si Altele Ca Majoritatea Fac Melcul ?
Un Elev A Depus La C.E.C. 127500 Lei. Cati Lei Ii Mai Raman La C.E.C. Daca Scoate 0,52 Din Ei, In Acelasi An In Care I-a Depus? Urgent !!! (clasa A V-a) Va Rog
Oamenii Trebuie Sa Munceasca. Subordonata Subiectiva Este a) Sa Munceasca b)oamenii Trebuie c)oamenii... Sa Munceasca.
BUNA ! Vreau O Compunere La Engleza ! Trebuie Sa Imi Descriu Camera In 80 De Cuvinte Pe Engleza Datimi-o Acum Fiindca Trebuie Sa O Predau Pe Maine !!! multumesc
Suma A 3 Numere Este 246. Al Doilea Estede 2 Ori Mai Mare Decat Primul Si Cu 36 Mai Mic Decat Al Treilea. Care Sunt Numerele?
Indicati Substantivele Din Enunturile Urmatoare.Puneti Langa Ele Un Adjectiv Potrivit.Vantul Bate.Frigul Cuprinde Plaiurile.Caderea Zapezii Ma Intristeaza.
Buna! Am Nevoie De Ajutorul Vostru! Vreau Sa-mi Organizez Din Timp Petrecerea De 14 Ani Si Vreau Sa Fie De Neuitat! Nu Vreau Sa Fie Prea Extravaganta! In Princ
Determinati Nr Ab Stiind Ca Reprezinta 1 Supra 4 Din Rasturnatul Sau