RO Study
👤
Mafteivalentina3694
Mafteivalentina3694
19-09-2021
Geografie
a fost răspuns
Plzzzzzzzzzzzzzz......
Răspuns :
Аноним
Аноним
19-09-2021
Răspuns:
Explicație:
NIL
SAHARA
MEDITERANA
CANTITATEA SCAZUTA DE PRECIPITATII
EGIPT,SUDAN
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In 3 Zile A Citit 96 De Pagini .In A Doua Zi A Citit De Doua Ori Mai Mult Decat In A Doua Zi .In A Treia Zi A Citit De Doua Ori Decat In A 2 Zi.Va Rog Ajutatima
Un Automobil Sub Acțiunea Forței De Tracțiune Egală Cu 5kN Se Mișcă Cu Accelerația De 0.5m/s. Cu Ce Accelerație Se Va Mișca Automobilul, Cînd Forța De Tracțiune
ProblemaLa Magazin Dulcisor Sa Adus 600 De Rulade Cu Nuca Si 200 De Rulade Cu Mac. Cite Rulade Au Ramas Dupa Ce Sau Vindut 300? Va Rog Imi Trebue La Scoala
Va Rog Am Tema Si Nu Stiu
Analizați Din Punct De Vedere Fonetic Urmatoarele Cuvinte: Leu, Vulpe, Urs, Capra, Oaie, Lup, Tigru, Pantea, Elefant, Mașinuță Si Din Ce Litere Sunt Formate Ace
Suma A Doua Numere Naturale Este 21, Iar Produsul Lor Este Egal Cu 54.Ajutal Pe Alin .Aflati Cele 2 Numere?
Andrei Se Gândeste La Un Număr Care Va Fi Egal Cu Nr 14600 Daca Va Fi Rotunjit La Sute .afla Care Este Cel Mai Mic Număr La Care Se Poate Gândi Andrei.
Aflati Nr.X Pentru Care Fractia X+2 Supra 5 .
Suma A Trei Numere Naturale Este Egala Cu 3258.primul Număr Este De Doua Ori Mai Mare Decat Al Doilea.stiind Ca Al Treilea Număr Este Mai Mare Cu 24 Deçat Tri
Paralelogramul ABCD Are Perimetrul Egal Cu 24 Cm. Determinați CD, Știind Că AB = 2BC. VĂ ROG AJUTAȚI-MĂ!!!! ❤