RO Study
👤
Jumirdiana22
Jumirdiana22
17-09-2021
Matematică
a fost răspuns
ajutatima va rog dau coroana
Răspuns :
Maverickarcher
Maverickarcher
17-09-2021
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transcrie Din Text Câte Un Enunţ Care Conține: A) Virgulă În Enumerare; B) Virgulă În Adresare Directă; C) Virgulă Între Cuvintele Personajului Şi Cele Ale Pove
Cine Vrea Să Îmi Explice Legile Lui Mendel . ( Adica Cum Se Formează Gameti La Părinți?) Va Rog.
Identifică Formulele Politicoase De Adresare Pe Care Le Folosește Privighetoarea Atunci Când I Se Adresează Împăratului Din Textul Legenda Privighetorii
A) Calculați Media Aritmetică Ponderată A Numerelor (2+radical2) Și (3– Radical 2) Cu Ponderile (1+√2) Și (1-√2).
Ce Este Geometria Liniara Si Cum Iti Poti Da Seama Daca Unu Element Are Sau Nu Geometrie Liniara De Ex: CO2 Are Sau Nu?
Ce Înseamnă Perpendicular??? Puteți Să-mi Arătați Si Un Desen ,va Rog? Ma Prind Mai Repede Asa
1. Numărul Natural De Două Cifre Distincte Ab Scris În Baza Zece Verifică Relaţia ab-a(b+6)=b. a) Determină Cifra B. b) Arată Că Suma Valorilor Numărului Ab Es
În Imaginea Alăturată, AB=AC, AM Perpendicular Pe BC, DE||BC, AN=20 Mm, MN=12 Mm, DE=30 Mm. Calculează Diametrul Medalionului. Am Atasat Poza.
Identifică În Spațiile De Mai Jos Ideea Principală A Fragmentului Marcat În Text
Suma Dintre Sfertul Unui Număr Și Numărul Însuși Este Egală Cu 30. Află Numărul.