RO Study
👤
M67009143
M67009143
16-09-2021
Matematică
a fost răspuns
Ajutorrr
Dau Coroana și 80 de puncteeeeee
Răspuns :
Elyelyz
Elyelyz
17-09-2021
Răspuns:
Sper ca înțelegi din poză
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Dau Coroana Daca E Bine Cat De Cat !!!!!Timpurile Verbale In Engleza Cele Mai Folosite Si Cu Definitii Si Exemple!!!Va Rog E Urgenttt
Heyy.Am Nevoie De Ajutorul Vostru.Imi Cere Sa Fac Propozitii Cu Verbele ,,a Se Apropia" , ,,a Intarzia" Si ,,a Continua".Ele Sa Fie La Persoana I,singular,modul
Triunghiul Echilateral Cu Raza Cercului Circumscris Egala Cu 3√3 Cm.cu Cat Este Egala Latura?
Conform Wikipedia,in Finele Anului 2010 Germania Avea Cea Mai Mare Capacitate De Productie De Energie Eoliana Din UE, De 27.214 MW, Urmata De Spania, Cu 20.676
Hey, Ma Poate Ajuta Cineva Cu Problemele 8 Si 9?
Dupa Ce A Parcurs O Treime Din Drum , Un Calator Constata Ca Mai Are De Parcurs 11 Km Pana Al Jumatatea Traseului .Care Este Lungimea Traseului ?
Redacteaza Un Text Despre O Zi De 1 Aprilie,petrecuta La Scoala, In Care Sa Folosesti Urmatoarele Cuvinte Si Expresii: Intr-o, Sa, S-a, Ne-am, Test, Apoi, In Ce
Ajutatima Si Pe Mine La Intrebarile Astea!!!
Un Automobil Se Deplasează 2 Ore Cu Viteza De 57 Km/h Şi 3 Ore Cu Viteza De 72 Km/h. Viteza Medie De Deplasare A Automobilului A Fost De?
VA ROG FRUMOS Suma A Doua Numere Este 36. Primul Numar Este De 3 Ori Mai Mare Decat Celalalt. Aflati Numerele Votez Cel Mai Bun