RO Study
👤
Mateiasvictoria
Mateiasvictoria
16-09-2021
Matematică
a fost răspuns
x ÷ 8 = 165 plss repede
Răspuns :
Аноним
Аноним
16-09-2021
Răspuns:
x:
8
=
1
6
5
x=
1
6
5
8
x=
1
.
3
2
0
Sper
că
te-am
ajutat!
Succes
la
următoarele
teme!
❤️
✨
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Triunghiurile ABC Si DEF Sunt Asemenea. Se Stie Ca AB= 2DE.a) Calculeaza Raportul De Asemanare Al Celor Doua Triunghiuri.b) Stiind Ca Aria Triunghiului ABC= 8 C
Scrie Valoarea Morfologica A Cuvintelor Subliniate Din Secventa: acesta din Urma Avand rol In dinamizarea actiunii, Care Devine Astfel Concisa
Puteti Sa-mi Dati Exemple De Niste Carti Bune Scrise De Chuck Palahniuk?
Cine Ma Ajuta Si Pe Mne.... Am Un Exercitiu Si Nu Ma Prea Pricep... ~prezentati, In 30-50 De Cuvinte ( 3-5 Randuri ), Semnificatia Versului : E Pace-n Cer Si Pe
Se Considera Punctele A(a,2),B(2,-3),C(-5,b) Si D(-4,-1) ,Sa Se Determine Astfel incat Patrulaterul ABCD Sa Fie Paralelogram
Cum Arata-ti Ca O Opera Lirica In Proza Este Text Literar?
Trebuie Sa Fac Un Rebus La Geografie Care Sa Contina Raurile Si Lacurile Din Europa,iar De La A LA B Trebuie Sa Iasa Cuvantul Hidrografie...ma Puteti Ajuta?
(a+6*2+9*5)-2*(17-7)=2*5+6*5 afla Termenul Necunoscut
Poti Cantari O Masa Marcata De 200 G Pe O Balanta De Precizie O Cantitate De Seminte De50 G Dintr-un Sac Raspundeti Daca Stiti Va Rog!
Stabiliti Numarul Atomic Z Pentru Elementele Care Au:a) 4e- Pe Stratul 2 (L)b) 8e- Pe Stratul 3 (M)c) Stratul 1 (K) Complet Ocupat