RO Study
👤
Adelaemapaul
Adelaemapaul
16-09-2021
Limba română
a fost răspuns
toate sensurile pt mic
Răspuns :
Saramagda
Saramagda
16-09-2021
mic de mancare, mic de statuta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflați Numerele A,b.c Știind Că Sunt Invers Proporționale Cu 2,3 Și 5 Și 1pe A+1pe B+1pe C=90.
Va Rog Din Suflet imi Trebuie Urgent dau Pct ,coronita plzz Past Simple Tense Vs. Present Perfect Tense 1. Complete The Sentences With The Verb In Brackets In
Va Rog Mult Fac Orice Am Nevoie Urgent Dau Coroana Și Ma Abonez
De Realizat Un Scurt Text Cu Titlul "Imaginea Mea In Oglinda"
Ce Inseamna Un Indice Temporal Si Un Indice Spatial !!!!!!
2. După Resołtare, Cartofii S-au Strâns În Trei Grămezi De 540 T, 430 T, Respectivapoi În Czane, Fiecare Camion Ducând Câte 10 T. Câte Camioane S-au Folosit Dac
De Câte Ori Înconjoară Acul Orar Cadranul Ceasului:A) De Marți, Ora 14 Și Pana Joi,ora 14.B) De Vineri, Ora 8 Și Pana Luni, Ora 8.C) De Sâmbătă, De La Ora 16 Și
O Lumanare Are Forma Unui Cub Cu Latura De Lungime 12 Cm.Aceasta Se Topeste Iar Ceara Obtinuta Se Toarna Intr-o Forma De Paralelipiped Dreptunghic Cu Lungimea D
Fie A=1+2+2 La A Doua+...+2 La A 2020 a)arătați Ca A Este Impar b) Arătați Ca A Este Divizibil Cu 7 Urgentttttt
Privește Cu Atenție Imaginea Alăturată.a)Numește Trei Obiecte Din Imagine Care Simbolizează Dezvoltarea Științei Și A Culturii În Perioada Renasterii Și Umanism