RO Study
👤
Svladei1
Svladei1
15-09-2021
Franceza
a fost răspuns
Ajutați mă vărog frumos este foarte urgent.
Răspuns :
Paulamarco238
Paulamarco238
16-09-2021
Explicație:
De ce spunem: dacă tineretul ar
ști, dacă bătrâneța ar putea...?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numărul A = [tex] \sqrt{2} - \frac{3 - 2 \sqrt{2} }{ \sqrt{2} - 1} [/tex]aparține Mulțimii:a) Q\Zb) R\Qc) Z\Nd) N
Toate Functiile Sintatice Si Cazuri Ale Pronumelui
Un Apicultor A Vândut Într-o Zi Cantitatea De 95 Kg De Miere Ambalată În Borcane Cu Masa Diferită, Unele De 0,8 Kg Şi Altele De 1,5 Kg. Aflați Numărul Borcanel
Răspunde La Întrebări.Când A Ajuns Carol Pe Tronul României. Cine Era Principe Carol. Câți Ani A Durat Domenia Sa. Îmi Trebuie Mâine La Școală Vă Rog Să-mi Răsp
Fie Triunghiurile ABC Și DEF Asemenea. Dacă AB=8cm, BC=12cm, DE=12cm, DF=15cm, Unghiul A=80 Grade Și Unghiul E=60 Grade, Aflați: a) AC Și EF; b) Unghiul F
12. Desenează Un Dreptunghi Cu Lungimea De 3 Cm Şi Lăţimea De 2 Cm. Află Măsura Lungimii Tuturor Laturilor.
Va Rog Frumos Daca Mă Ajutați Va Dau Coroana Jur
Un Tren Parcurge 2 Supra 9 Din Drum Ceea Ce Reprezintă 1278km. Câți Km Mai Are De Parcurs De Parcurs Până La Destinație? Prin Desen Vă Rog!! Dau Puncte
Rezolvati Urmatoare Ecuati
Pentru Fiecare Din Problemele De Mai Jos, Descrie Algoritmul De Soluționare În Limbaj Natural, Apoi Folosind Blockly. Afișează Maximul Dintre Două Numere Date X