RO Study
👤
Tocilarul97
Tocilarul97
15-09-2021
Matematică
a fost răspuns
(a+b+c):3=7,4 rpede dau coroana
Răspuns :
Mama80
Mama80
15-09-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
Denisabeatricemilita
Denisabeatricemilita
15-09-2021
Sper că te-am ajutat!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
. Scrieţi O Relaţie Cauză-efect Stabilită Între Două Informaţii Selectate Din Sursa A, Precizând Rolul Fiecăreia Dintre Aceste Informaţii (cauză, Respectiv Efec
AM DE FACUT LA CHIMIE UN PROIECT DESPRE METANUL COMBUSTIBIL CASNIC Ce Aș Putea Scrise Și Ce Poze Aș Putea Pune Aș Vrea Să-mi Atașați Și Pozele
O Cutie Cu Dulciuri Cântărește 500 G Iar Cutia Goală 30 De G Ea Conține Două Pachete De Napolitane Au 100 G Fiecare Patru Pungi Cu Caramele A Câte 50 G Și 7 Aca
60 Calculează Perimetrul Unui Dreptunghi Care are O Latura De 18 Cm, Iar Cealaltă latura Este Întreitul Primer Laturi care Este Perimetrul
5. Au Fost Pregătite, Pentru A Fi Duse La Piață, 20 De Lădițe Cu Pere Şi De 4 Ori Mai Puține Lădițe Cu Cireșe. Câte Lădițe Cu Cireşe Au Fost Pregătite? Calculea
Va Rog....................
Buna Ziua!Numele Meu Este Irina Si Am 12 Ani. Eu Am O Sora Si Un Frate Mai Mici.Pe Parinti Meu Ii Cheama Georgeta Si Pe Tatal Mai Il Cheama Marcel.Sunt Mica De
1.Analizeaza Numerale:Mihai A Fost Al Doilea La Sărituri.Dan A Sosit Al Șaselea In Proba De Maraton.Merg La Școală Cu Masina 14.Tata A Plantat Douazeci Si Doua
6. Precizează Două Trăsături Ale Tiparului Narativ, Ilustrându-le Cu Câte O Secvenţă, Din Textul 1
Dacă Un 1 M Costa 100 De Lei Cât Costa 1×1×1×1×1×1×1×0×1×1×1×1×1 M ?