RO Study
👤
Anonim
Anonim
14-09-2021
Limba română
a fost răspuns
Calculaţi terog frumos
Răspuns :
Crystalnamed
Crystalnamed
14-09-2021
Răspuns:
Ti-am trimis o poza mai jos!
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4 Work In Pairs. Look At The Questions And Three Candidates' Answers. Choose The Best Answers For This Part Of The Test And Say What Is Wrong With The Other Ans
Numărul Format Din 4 Zeci 7 Sute Şi 9 Unităţi 479 Cel Mai Mic Număr Natural De 3 Cifre Pare Cel Mai Mare Număr Par, Aflat Intre 300 Si 400. Cu Aceeaşi Cifră La
Este Evident Că, Din Acest Moment, Eroul A Devenit Lider. Cei Cinci Însoți- tori Îl Urmează, Iar Calul Pare Să Fi Pierdut Orice Control Asupra Situației. Și tot
13.I)determinați Cel Mai Mare Nr. Întreg Care Aparține Intervalului Indicat:a)J=[-4;3]b)J=(-4;17 Supra 12)c)J=(-infinit;-2]d)J=(-8;-3 Supra 2]II)determinați Cel
5. Se Consideră Numerele Reale X Şi Y, Astfel Încât Xe [-2; 1] Şi X + 2 = 3y. Determinaţi Valoarea Numărului Real P, Unde P = √(x + 2)² + Y² + √(x−1)² + (y−1)²
I. Geto-dacii În Izvoarele Istorice A „Înainte De A Ajunge La Istru, [regele Persan Darius] Îi Supune Mai Întâi Pe Geții Care Se Cred Nemuritori, Căci Tracii Ca
Dau Coroana Urgenttt!!
..... Printre Plute Bătrâne, Sălcii Tunse Şi Scorburoase, Râul Târgului îşi Răsfiră Apele Pe Minunata Sa Albie, În Fâșii Șerpuite, Reci Și străvezii, Că Îi Num
Va Rogggg Să Compuneti Un Text Pentru Profa, Să Aibe 4-5 Proporții. Profesorul Meu Este.......
Încercuiește Litera Corespunzătoare Seriei Care Conține Numai Cuvinte Noi A) Abis• Bleu •enervat •jder•B )bord• Declin• Etaj• Mouse C )email•fax •gadget •iarbă•