RO Study
👤
Anonim
Anonim
14-09-2021
Matematică
a fost răspuns
Dau 100 de puncte!!
Răspuns :
Criatian91
Criatian91
14-09-2021
Răspuns:
ciclul gimnazial ii primul si cilclul primar ii al 2 lea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cate Laturi Are Un Triunghi? Cate Unghiuri Are Un Triunghi? Cate Varfuri Are Un Triunghi?
Poate Cineva Sa Mi Arate Un Exemplu Pentru Cum Se Rezolva A Está?
30. Pe Planul Unui Pătrat ABCD De Latură AB = 6 Cm Se Ridica, Perpendicularele AM = 12 Cm Şi BN = 6 Cm. Calculați Distanţa De La Punctul M La Dreap CN Şi Aria
20. Dacă Din Triplul Unui Număr Scădem Jumătatea Sa Obț. 525 Care Este Numărul?Va Rog Repede Dau Coroana
NUMERELE REALE A;b;c; SUNT TERMENI CONSECUTIVI AI UNEI PROGRESII GEOMETRICE ȘI AU SUMA EGALĂ CU 78. DACĂ,ÎN PLUS, NUMERELE SUNT RESPECTIV PRIMUL,AL PATRULEA ȘI
Va Rog Repede Cu Plan De Rezolvare
9. Asociază Fragmentul Din Scrisoare De Dragoste De Mihail Drumeș Cu Un Text Literar Studiat La Clasă Sau Citit Ca Lectură Suplimentară, Prezentând, În 50 - 100
Rezumatul FILMULUI, BAIATUL CU PIJAMA VĂRGATĂ, In 100-125 Cuv.FILMULUI NU Cărții!!!!
6. Precizează Valoarea Morfologică A Cuvântului Subliniat În Următorul Enunt: consideră Competitivitatea Bună Şi O Încurajează". Construieşte Un Enunţ În Care A
14 Precizează Forma De Indicativ Prezent Persoana A Doua Singular De La Verbele Date La Exercițiul 13 Amân Ascut Cad Cred Înghit Prăjesc Pun Rămân Șed Țin Văd V