RO Study
👤
Loralora22
Loralora22
11-05-2015
Istorie
a fost răspuns
Defineste termenul agresiune
Răspuns :
Lasac
Lasac
11-05-2015
Violență ..,...........................
Answer Link
Costeagusar2g
Costeagusar2g
11-05-2015
fenomen ce reprezinta o manifestare violenta care folosteste armata pentru obtinerea unor scopuri politice si economice.))))))))))))))))))))))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transcrie, Din Fragmentul De Mai Jos, Trei Verbe De Conjugări Diferite, Pe Care Le Vei Preciza: Dis-de-dimineaţă O Vezi Pe Drum, Târîndu-și Calul De Căpăstru.
40 A) Read The Rubric And Underline The Keywords. Then Answer The Questions Thatfollow.Your Teacher Has Asked You To Write An Articledescribing A Visit To Your
Drepturile Mele Ca Mama Indatoriile Mele Ca Mama Va Rog Frumos Rapid
Alcătuiește O Propoziție De Patru Cuvinte În Care Ultimul Cuvânt Să Se Termine Cu Ci
1. Scrieți Numărul Rațional Pozitiv X = 2,(3) : [1,25 – 0,2(7)] Sub Formă Defracție Ordinară Ireductibilă Şi Scoateţi Întregii Din Fracție.
Va Rog Ajutati Ma !!Am O Profesoară Foarte Severa La Mate Si Nu Vreau 4. Ajutor
Dacă Apreciați Ca Afirmația Este Adevarata,încercuiți Litera A.In Caz Contrar,încercuiți Litera F VA ROG AJUTATI-MA‼️‼️
Scrie Unitatea Principală Pentru Măsurarea Lungimii Sub Corpul În Jurul Căruia Se Rotește Pământul,pe Cea A Măsurării Capacității Sub Corpul Care Se Rotește În
Povesteste O Intamppare Careia Sa I Se Potriveasca Titlul ,,Ce Tie Nu-ti Place Altuia Nu-i Face" (20-25 Randuri) Am Nevoie Rapid!!
Explicație Cum Se Calculează