RO Study
👤
Deea5326826
Deea5326826
09-09-2021
Limba română
a fost răspuns
DAU CORONA VA ROGGGG E URGENT
Răspuns :
Alexiasaveni
Alexiasaveni
09-09-2021
Nu te pot ajuta da ca nu mi da i un text sau fragment
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cerința Se Dă Un Număr N. Afișați Figura Din Exemplu. Date De Intrare Programul Citește De La Tastatură Numărul N. Date De Ieșire Programul Va Afișa Pe Ecran Fi
Definitia Dialogului , Semnele De Punctuatie Care Markeaza Dialogul , Valorile Expresive Ale Semnelor De Punctuatie , Rolul Dialogului Intr O Ope
Scrieți Forma Corecta Past Simple Sau Past Continuous: 1. It(start) To Rain When I (go) To School Yesterday. 2. When He (have) The Accident, He (drive) Quite Sl
Scrieți Un Eseu, De 15-20 De Randuri, În Care Să Răspundeți La Întrebarea: „Ce Semnificație Are Imaginea De Mai Sus?" Urgent!!!!
Aflati Un Nr Stiind Ca Jumatea Sa Este Cu 1,3 Mai Mare Decat Produsul Nr 3,5 Si 2,6
Construieste Enunturi In Care Cuvintele:inainte,imprejur,impotriva,gratie Sa Aiba Valori Gramaticale Diferite
Va Rog Ajutati'ma Cutia Craniana Este Alatuita Din : a Diafragma ,femur,sterm b) Coloana Vertebrala,coaste ,sterm C) Omoplat ,clavicula,sterm D) Clavicula , C
Fie Triunghiul ABC Si [AM], [CN] Mediane Ale Triunghiului . Calculati Perimetrul Triunghiului BMN Daca Perimetrul Triunghiului ABC Este = Cu 8 Radical Din 7 Cu
1. Într-un Butoi Incap 40 De Litri .O Damigeana Are Un Sfert Din Capacitatea Butonului.Câți Litri Încap In Damigeana? 2.Intr-o Sala Sunt 3 Mese Si 6 Scaune Fiec
Alcatuieste Enunturi Cu : A Ales Un Nai , Am Nai , N Ai Renuntat , Canti La Nai